USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хто зайняв місце звільненого Терещука

16 Грудня 2015 08:16
Новим головою київської поліції став Андрій Крищенко, який прославився захистом українського прапора в окупованій Горлівці. Відповідне призначення зробив Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Як зазначив Аваков, Крищенка він призначив на основі подання Глави Національної поліції України Хатії Деканоідзе.

«Андрій Крищенко — приклад справжнього офіцера та істинного патріота України. Як глава міліції Горлівки, ризикуючи життям, захищав український прапор від сепаратистів. Отримав важкі поранення. За героїзм, проявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність присязі, Крищенко нагороджений орденом «За мужність» III ступеня», — написав він.

На основе представления Главы Национальной полиции Украины Хатии Деканоидзе, приказом министра назначил сегодня - Заме...

Опубліковано Арсеном Аваковим 15 грудня 2015 р.


Раніше Крищенко очолював міліцію Слов'янського району після визволення міста від банди Стрєлкова, у квітні цього року став головою харківської міліції.

Нагадаємо, вчора ввечері Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звільнив з посади начальника поліції Києва екс-очільника Волинського УМВС Олександра Терещука. Попереденьо голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе анонсувала його звільнення.

Своєю чергою, як повідомляє «Преса України», посадовиця пояснила причину свого рішення. Так, з її слів, проблема була в тому, як він, згідно її оцінки, виконував свої службові обов’язки.

У відповідь на питання журналіста про причини звільнення Терещука, Деканоїдзе пояснила, що кожна людина-менеджер, яка, для прикладу, командує Нацполіцією Києва, повинні володіти певними якостями. Чиновниця назвала три фактори, які впливають на її оцінку цих якостей: чи готова людина до змін, яка концепція її особистого розвитку та як вона працює сьогодні.

«Я була незадоволена його роботою і тому ініціювала його відставку», – сказала Деканоїдзе.

Своєю чергою, звільнений волинянин заявив, що очікує призначення на нову керівну посаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 16 Грудня 2015 09:06
Ось це достойна людина,а не хрін Терещук.
Анонім Показати IP 16 Грудня 2015 10:35
тепер в Києві поліцію очолює справжній офіцер і патріот - можна привітати працівників поліції Києва, вони мають достойного шефа, а не якогось там кар`єриста-хабарника. З таким призначенням з`являється іскра надії на зміни на краще і сподівання,що ці зміни докотяться до кожного райвідділу
не пацик Показати IP 16 Грудня 2015 14:55
Тепер Андрію шаблюку в праву руку і рубай- непомилишся. Бере молодих хлопців кому довіряеш і став на самі високі посади. Дай БОГ непомилися із замами- це непросто можуть навязати . Удачі в професійній справі і здоровья !!!!.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus