USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук повинен публічно визнати свою помилку, - Карпюк

14 Травня 2013 12:29
Звільнення Михайла Сташенка з посади ректора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти депутат Волинської облради Роман Карпюк вважає несправедливим.

Про це він повідомив під час веб-конференції на офіційному сайті Волинської обласної ради.

Посадовець розповів, що питання щодо звільнення Михайла Сташенка вже обговорювали на засіданні постійної комісії.

«На одному засіданні ми рекомендували голові ОДА відкликати своє подання на звільнення Сташенка, на іншому думки розділилися, але одним голосом більше рекомендували голові облради розірвати контракт зі Сташенком», - розповів Карпюк.

Також за його словами, висловлювалися думки, щоб голова облради не приймав жодного рішення до рішення суду, який в подальшому повністю визнав правоту Михайла Сташенка.

«Моя особиста думка - голова Волинської ОДА повинен публічно визнати свою помилку і повторно подати подання на призначення Сташенка ректором цього навчального закладу», - коментує ситуацію депутат.

Нагадаємо, керівника Волинського Інституту післядипломної освіти Михайла Сташенка звільнили з посади ректора у січні цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
зі сумом констатую Показати IP 14 Травня 2013 13:36
Легше Стирю потекти в протилежний бік ніж Борису Петровичу визнати пормилку та попросити пробачення. Скоріше згноїть Стешенка)))
Сана Показати IP 30 Травня 2013 12:57
Та скільки ви вже будете тему сташенко товкти. Отримав він те, що заслужив. А то що Львівський суд щось там вказав, так той же сташенко туди торби грошей возив та й він там раніше працював управлінцем. Хай би в Київ подав апеляцію, тоді б побачили. На даний момент працює зав. управлінською кафедрою, отримує зарплату як і всі, а ось читати пари не дуже хочеться, бо вчителі часом попадаються зубаті і розумніші. Та й взагалі зараз в інституті легше дихати без нього, ще б убрали його "головну бухулюбленицю", тоді можна було б працюватиото, хоча в цієї "працівниці" "арсенал" ще не вичерпався.
Анонім до Сана Показати IP 9 Березня 2014 20:12
Саня-саня..ех! Своєю головою думав би Саня, все б по іншому склалось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus