USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Колишній заступник голови правління «Нафтогазу» у розшуку

21 Травня 2014 22:30
Колишнього заступника голови правління "Нафтогазу" Валентина Франчука оголошено у розшук, - повідомляє «Українська Правда».

Інформація про це оприлюднена на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ.

"Першого заступника голови правління "Нафтогазу" підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого частиною 5 статті 191 (присвоєння або розтрата чужого майна в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу", – зазначено у пошуковій картці.

У квітні минулого року Франчука призначили на посаду першого заступника голови правління "Нафтогазу", а у серпні Міністерство енергетики і вугільної промисловості призначило його відповідальним за розробку балансу надходжень і розподілу газу.

Також він відповідав за формування і коректування планового розподілу обсягів постачання природного газу споживачам у НАКу.

За інформацією правоохоронців, Валентин Франчук зник з поля зору 30 квітня, пише Радіо Свобода.

У розшук оголошено і колишнього міністра енергетики й вугільної промисловості Едуарда Ставицького.

Проти нього порушили кримінальну справу за статтею 191 Кримінального кодексу (розкрадання коштів у особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем). Крім того, Ставицький проходить у справі як спільник розшукуваного бізнесмена Сергія Курченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ДУСЯ Показати IP 21 Травня 2014 23:17
Нагорода знаходить свого героя. Так буває зі всіма, хто продає друзів...
ахтунг Показати IP 21 Травня 2014 23:31
До речі!Цей Франчук родом з Луцька.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus