USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Корбан розповів подробиці свого затримання

1 Листопада 2015 00:09
Геннадій Корбан розповів про подробиці свого затримання. Через свого адвоката він зв'язався з редакцією "Цензор.НЕТ".

Лідер партії УКРОП повідомив, що зараз він знаходиться у Києві на допиті в будівлі Генеральної прокуратури.

"Мені пред'явили підозри у скоєнні трьох злочинів: по-перше, розкрадання коштів з Фонду оборони країни, який я сам і створив у Дніпропетровську і був його основним донором; по-друге, викрадення голови Державного земельного агентства Сергія Рудика; по-третє, викрадення секретаря Дніпропетровської міської ради Олександра Величка", - розповів Корбан.

З його слів, всупереч заяві під час брифінгу представників Генпрокуратури, жодних підозр у розкраданні державних коштів йому не пред'явили.

"Незважаючи на те, що я перебуваю в будівлі ГПУ на Різницькій, а інкримінують мені діяння, вчинені в Дніпропетровській області, слідство проти мене веде прокуратура Чернігівської області. У самій ГПУ ніхто не наважився забруднити себе такою очевидно замовною справою. Мене затримали з масою процесуальних порушень, і не я збираюся полегшувати роботу негідникам. Мені буде не складно довести свою невинуватість у суді - я нікого не викрадав. Це буде процес, який покаже одну зі сторін нашої масштабної роботи з мобілізації армії і народу на боротьбу з російською агресією", - заявив Геннадій Корбан.

За станом на 23:40 годину лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана відвезли зі слідчого управління Генпрокуратури в Києві, - повідомляє ТСН. Машини, які привезли його в управління, покинули територію. Куди тепер повезли Корбана, наразі невідомо.

Нагадаємо, сьогодні вранці у Дніпропетровську розпочалися масові обшуки «укропівців». Обшуки організували в будинку лідера партії Геннадія Корбана і його хворих батьків, а також вдома у голови правління «Фонду оборони країни» Павла Хазана. Крім того, рано-вранці правоохоронці виламали двері і провели обшук в офісі фонду. Геннадія Корбана затримали. Під вечір його доправили в головне слідче управління Генеральної прокуратури України в Києві, де політику стало зле. Зі слів медиків, у нього гіпертонічний криз, є підозра на перенесений інфаркт. Лікарі радять термінову госпіталізацію.

Крім того, обшуки відбулися в громадській приймальні народного депутата Бориса Філатова в Дніпропетровську. У партії ці події назвали політичними репресіями.

Сьогоднішні події у Дніпропетровську шокували багатьох українських політиків. Політики демократичного табору підтримали УКРОП. А у Дніпропетровську відбувся багатолюдний мирний мітинг на підтримку демократичного шляху розвитку країни.

Своєю чергою, народний депутат України, лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош вважає президента України Петра Порошенка і генерального прокурора Віктора Шокіна причетними до затримання лідера партії "Українське об'єднання патріотів – УКРОП".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus