USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Люди Добкіна самі закидують фарбою його білборди

24 Квітня 2014 12:48
Закидування фарбою "бігморд" Допи – це технологія штабу самого Добкіна. Головна мета - створити образ єдиного опозиційного кандидата

Про це інформує Еспрессо.ТБ з посиланням на "Деловую столицу".

Одною з найбільш обговорюваних в соцмережах тем сьогодні є закидуванням фарбою біл-бордів кандидата в президенти Михайла Добкіна. Як кажуть джерела "ДС" в штабі Добкіна, це їх власна технологія: ідея виникла відразу після того, як Добкіна ледь не побили в Луганську. Тоді він ледве вирвався від розлюченого натовпу. Більше в натовп вирішили Добкіна не посилати, а відтак придумали, як зробити із нього жертву без небезпеки для нього самого.

Більше того, якщо подивитися на географію "закидувань" фарбою Добкіна, то виходить, що його не люблять переважно в самому Києві. В інших регіонах ця пошесть чогось не розповсюдилася.

Щодо стратегічної мети закидувань фарбою, то вона (окрім створення іміджу жертви режиму) має на меті створити одночасно образ Добкіна - єдиного реального ворога режиму, якого бояться настільки, що розмальовують його білборди.

Чи допоможе це Добкіну - питання риторичне. Але те, що це викликало певний резонанс в мережах - говорить, що піарники Добкіна рухаються в правильному напрямку. Правда, бабусі з Донбасу, які є костяком електорату Допи фейсбуки не читають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 24 Квітня 2014 12:54
Ех, коли вже буде якась логіка, хоть десь, ато все "посилати","придумали","зробити", а смисл в чому?
Валерія Показати IP 24 Квітня 2014 13:36
звичайно, потрібно ж себе показати ображеним , куди ж опозиції до Добкіна? чи не так?
Олег Показати IP 24 Квітня 2014 13:37
ідея не погана, але лише для простаків, люди в нас ж розумні)
Анонім Показати IP 25 Квітня 2014 00:30
Колись у нас Козюра так робив, то чим Добкін гірше?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus