USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

ЛПЕ отримало директора - офіційно

29 Березня 2016 12:03
Ігора Грицюка призначили директором Луцького підприємства електротранспорту. Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова сьогодні, 29 березня.

До призначення на цю посаду Грицюк був виконувачем обов'язків директора ЛПЕ після розірвання угоди з попереднім директором та головним інженером.

Довідково:

Грицюк Ігор Вікторович народився 26 лютого 1986 року у селі Підбереззя Горохівського району. Освіту здобув у Луцькому національному технічному університеті (спеціальність “Автомобілі та автомобільне господарство”) та МАУП (спеціальність “Фінанси”).

Як повідомлялося, нещодавно через тиск директора звільнився голова профспілки ЛПЕ Віталій Герасимюк. Про це у коментрі Інформацйному агентству Волинські Новини розповів голова страйкового комітету ЛПЕ Андрій Черчик.

ЧИТАТИ ЩЕ: МЕР ЗВІЛЬНИВ ДИРЕКТОРА ЛПЕ. ІМІТАЦІЯ ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМ?

Він розповів, що напередодні зустрічі з конкурсним комітетом, який обиратиме директора ЛПЕ, начальники служб вимагали від працівників КП підписатись за кандидатуру Грицюка. Останній, зі слів Черчика, не приховує того, що виграє цей конкурс: «Відкрито він про це не говорить, але всіма своїми діями та словами дає зрозуміти, що так воно і буде».

Водночас, зі слів Черчика, була спроба тиску на профспілку підприємства з боку директора. У результаті, голова профспілки вирішив подати заяву про вихід з організації.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ПРОПОНУЮТЬ РЯТУВАТИ ЛПЕ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 29 Березня 2016 12:19
що хтось сумнівався? Правила під нього переписали.Слава-слава нашому найчеснішому меру і його дивним призначенням
12345 Показати IP 29 Березня 2016 12:32
Новий директор вигідний Романюку та Яковлеву, бо буде прикривати схеми, запроваджені попереднім директором Домбіком та його сестрою Катковою, яка й зараз працює головним бухгалтером, а також безчинства колишнього наглядача зони, а зараз юриста підприємства та його сина, що відповідає за маршрутні перевезення на підприємстві...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus