USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Лукашенко гостро розкритикував російський уряд

3 Лютого 2017 14:57
Президент Білорусі Олександр Лукашенко у своєму нещодавньому виступі розкритикував Російську Федерацію. За його словами, керівник Федеральної служби безпеки Росії своїм підписом фактично перекреслив міждержавні угоди між Білоруссю та РФ у питанні розмежування. Про це він заявив під час прес-конференції у п’ятницю, 3-го лютого, у Мінську, інформує replyua.net.

Головним поштовхом стало те, що Росія без відома Білорусі створила прикордонну зону. Однак Росії дісталося не лише за це. Лукашенко згадав про "знущальні" контракти з постачання газу, своє ставлення до продуктового ембарго (білоруський президент став на захист українців) та багато іншого. Його монолог про загострення відносин з Росією тривав близько 40 хвилин!

«Існують певні домовленості та угоди між двома державами щодо дотримання кордону. А тут один якийсь міністр, нехай навіть і сильний, керівник ФСБ і іншого, одним своїм підписом перекреслив усі домовленості, видавши власні накази. Я вам назву навіть номери цих наказів: 801, 802, 803», - наголосив глава Білоруської держави.

В той самий час Лукашенко підкреслив, що у свою чергу Білорусь не порушувала жодної домовленості з Російською Федерацією. «Але при цьому російська сторона ставить до них як до шкільного конспекту, який можна розірвати на шматки та закинути», - відзначив він.

За словами президента Білорусі, відносини з Росією сьогодні досить напружені, і всьому тому причина у певних структурах Російської Федерації, позиції яких категорично розходяться з позиціями президента Росії Володимира Путіна.

На відео - один з найяскравіших моментів виступу.
Нафтогазовий конфлікт
Воєнний союз
Про економіку, МАЗ і КамАЗ
Прикордонна зона
Про Путіна, "який колись був демократом"
"Росія не окупує Білорусь"
Табори для біженців
Національна ідея
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus