USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька міськрада звернулася до президента і ВР на підтримку Надії Савченко

30 Березня 2016 16:02
Негайно вжити заходів для звільнення народного депутата України Надії Савченко, яка протиправно утримується на території Російської Федерації, закликали президента та Верховну раду депутати Луцької міськради.

Про це йшлося під час 5 сесії Луцької міської ради 30 березня.

«Надія Савченко продемонструвала всьому світові, що жоден диктатор не в стані залякати тих, хто його не боїться, що він безсилий навіть перед тендітною жінкою, яка стала символом новітньої України, символом боротьби з російським агресором за незалежність та територіальну цілісність своєї Батьківщини. Надія подає приклад всім нам, як потрібно любити Україну, як самовіддано захищати її кордони, як гідно протистояти підступному окупантові. Її боротьба вселяє в кожного українця впевненість у перемозі, віру в свої сили, надихає на готовність пожертвувати собою заради майбутнього рідної України.

ЧИТАТИ ЩЕ: ОБМІН САВЧЕНКО: РОСІЯ ПІДВИЩУЄ СТАВКИ?

Обов’язком кожного українця сьогодні є не просто підтримка Надії Савченко всіма доступними способами, а, у першу чергу, звільнення з ув’язнення ворога номер один кремлівського режиму та повернення в Україну справжнього Героя України. Тому ми звертаємося до Президента України, Голови Верховної Ради та Прем’єр-міністра з закликом об’єднати як свої зусилля, так і зусилля світової спільноти, всього міжнародного співтовариства та вжити негайних заходів для звільнення народного депутата України Надії Савченко, яка протиправно утримується в ув’язненні на території Російської Федерації», - йдеться у зверненні до президента, Верховної Ради та Кабміну, яке підтримали депутати міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ковель Показати IP 30 Березня 2016 17:33
популісти..с-ні вам там що, немає чим зайнятися! без вас не розберуться?
Луцьк до Ковель Показати IP 30 Березня 2016 21:51
З Кіндером там у Ковелі спочатку розберіться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus