USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Медведчука залишили під домашнім арештом

12 Жовтня 2021 21:32
Печерський райсуд Києва залишив підозрюваного у держзраді нардепа Віктора Медведчука під домашнім арештом до 7 грудня.

Судді відмовили прокуратурі, яка клопотала про взяття Медведчука під варту з можливістю внесення застави в 1 мільярд гривень, передає УНІАН.

«У задоволенні клопотання (сторони обвинувачення – ред.)... відмовити, застосувати щодо Медведчука запобіжний захід у вигляді домашнього арешту», – йдеться в ухвалі суду.

Термін дії запобіжного заходу – до 7 грудня 2021 року.

Запобіжний захід був обраний в рамках розслідування справи про державну зраду Віктора Медведчука.

Як ми писали, народному депутату Віктору Медведчуку оголосили нову підозру про державну зраду. За сприяння Медведчука та з метою повернення України до орбіти впливу РФ було організовано незаконні схеми для постачання вугілля з тимчасово окупованих територій на державні підприємства України.

Читати також: «Вугільна держзрада»: Порошенко – один із ключових фігурантів справи, за якою вже вручили підозру Медведчуку

Голова Служби безпеки України перевірить причетність п’ятого президента Петра Порошенка та ексглави Нацбанку Валерії Гонтаревої до справи, через яку Віктору Медведчуку оголошено нову підозру

Прокуратура проситиме суд обрати нардепу від ОПЗЖ Віктору Медведчуку запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою застави у 1 мільярд гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 12 Жовтня 2021 22:20
Нема судової реформи - нема руху вперед. Судді повинні здійснювати адекватне судочинство і виносити справедливі рішення,а це вони будуть робити тільки тоді,коли їх можна буде притягнути до відповідальності за несправедливі рішення
Активіст Показати IP 12 Жовтня 2021 22:58
Нормальне вони рішення прийняли.
Євросоюз Показати IP 13 Жовтня 2021 07:17
Судді все зробили правильно. Не було підстав змінювати міру запобіжного заходу..
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2021 08:27
Квартал 95 в очередной раз устроил для народа шоу с Медведчуком, интересно в следующий раз прокуратура попросит один триллион гривен? Оказывается за госизмену могут просто посадить под круглосуточный арест
Еге Показати IP 13 Жовтня 2021 21:35
Всі вакциновані помруть скоріше за невакцинованих. Йде заплановане масонами скорочення людей до одного мільярду! Шо тут неясно? А залякані розбійниками при владі шантажами барани біжать на вакцинацію а потім смерть і хоч потоп буде вже пізно щось змінити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus