USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Мер Луцька назвав підвищену пенсію для Володимира Горгута законною

30 Листопада 2016 16:54
Луцький міський голова назвав законним своє клопотання про пенсію за особливі заслуги заступнику голови правління облспоживспілки.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 30 листопада.

Член фракції «УКРОП» Олександр Волинець поцікавився у міського голови щодо його клопотання про встановлення заступнику голови правління Волинської облспоживспілки Володимиру Горгуту пенсії за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як особі, який було присвоєно звання «Заслужений працівник сфери послуг України».

Депутат повідомив, що як підприємець повинен сплатити 16 тисяч гривень «податі» Володимиру Горгуту, як і багато підприємців Завокзального ринку. Він запитав, за які заслуги ця людина отримала такі надбавки.

Міський голова Микола Романюк запевнив, що щодня підписує 5-10 подібних документів щодня. Документи спрямовують, відповідно до чинного законодавства, в ОДА та інші органи. Тобто, ця людина має відповідні заслуги. На думку мера, інформацію про Володимира Горгута «вирвали з контексту».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
луцьк Показати IP 30 Листопада 2016 17:06
це для них дуже хороше виправдання-одна рука iншу ...в нас дуже працьовитий народ i багато хто заслужив на особливу пенсiю
Кадровик Показати IP 30 Листопада 2016 17:13
А при чому Романюк до Пенсії Горгута? Чому він подання підписував? Це що, його кадр?
Монах Клим Показати IP 30 Листопада 2016 17:23
Будь-яка влада послана Богом, тому усе, що вона робить, оскарженню не підлягає.
Пересічний Показати IP 30 Листопада 2016 17:32
Господи! Що вони творять! Чим Горгут кращий за тисячі інших людей? Тим що як і Романюк доблесний комсомол підняв? Чому такі заяви тишком розглядаються. На них ідуть гроші кожного. Не думаю що Горгут зробив щось визначне для Волині крім свого добробуту. Укроп ви чого мовчите? Від Вас багато очікували!
ото Показати IP 30 Листопада 2016 17:40
Ото ж бо.. Горгут є заступником голови ОЛБСПОЖИВСПІЛКИ. А при чому тут місто і його голова???
Місто Показати IP 30 Листопада 2016 18:35
Краще хай прокуратура розбереться як вінстав інвплідом і працює
Петро Показати IP 30 Листопада 2016 19:41
Лучани! Для Романюка Миколи настав час віддавати борги, а не про Вас думати, які заважають йому жити! Бачили очі за що голосували.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus