USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Наливайченко про корупційні схеми чинної влади

2 Липня 2015 16:30
Наливайченко оголосив звинувачення Порошенкові і Яценюку. Колишній глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко стверджує, що чинна влада використовує корупційні схеми, створені чиновниками в епоху президентства Януковича. Про це інформують наші столичні колеги з видання Канал 24.

Як відомо, Рада звільнила Валентина Наливайченка з посади глави СБУ 18 червня. Декілька тижнів тому, що тимчасовим виконувачем обов'язків голови СБУ став випускник Луцького педагогічного інституту за спеціальністю «історія» Василь Грицак. Сьогодні, 2 липня, його офіційно призначили главою Служби.

Наливайченко розповів, що в ході розслідування діяльності "БРСМ-Нафти", чия нафтобаза більше тижня палала під Києвом, встановили, що декілька аналогічних нафтобаз працювали у 3 областях без дозволів та будь-якого дотримання норм безпеки та екології, а також — без сплати податків.

До слова, раніше МВС заявляло, що "БРСМ-Нафта" виготовляла фальсифіковані нафтопродукти.

"До лютого 2014 року ці всі схеми були чиї? Януковича, Ставицького і всіх інших діячів, які ховаються тепер по всьому світу. Тепер ці схеми з тими ж розкраданнями, але вже на правильні офшори вже цієї влади... Ось чому немає економіки, ось чому немає робочих місць. Тому ця корупція тепер у цій владі небезпечна тим, що взяли попередні кримінальні схеми, завели бізнес, комерсантів, взяли з однієї фінансово-промислової групи у владу, вони прийшли, це вже їх офшори, це не Ставицького. І це ще далеко не все", — підкреслив він.

Окрім цього, Наливайченко розповів, що планує оприлюднити матеріали про порушення в оборонно-промисловому комплексі. "Найближчим часом ми будемо і публікувати, і переслідувати через суд і, можливо, через правоохоронні органи — це оборонний комплекс", — зазначив Наливайченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відставка глави СБУ: причини і наслідки
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Виборець єрємеєва Показати IP 2 Липня 2015 16:40
Нашо нам ті робочі місця? Ми чорниці назбираємо. А там буряки виростуть і будемо гнати сивуху.
лучани Показати IP 2 Липня 2015 16:44
Чергова брехня від ригіоналів.
0808 до лучани Показати IP 2 Липня 2015 17:12
дідо проснися... ригіналів нема давно ЖИВЕМО ПО НОВОМУ вже 2 РІК.... а ти ще в сплячці
Анонім до 0808 Показати IP 2 Липня 2015 20:02
Да у нього два типи ворогів - ригонали та Россія. Інші - білі та пухнсті.
Луцький до лучани Показати IP 3 Липня 2015 07:05
Наливайченко ригонал?:)
ну да Показати IP 2 Липня 2015 16:54
а чого раніше ніхто про це не говорив, а як пішов так і забалакав....
Анонім до ну да Показати IP 2 Липня 2015 17:40
тому і "пішли" його, що забагато почав говорити...
Анонім Показати IP 2 Липня 2015 16:58
"...чинна влада використовує корупційні схеми, створені чиновниками в епоху президентства Януковича." І чого від бреше, кожен з попередників удосконалює цю схему. І тільки. А його відсунули від корита.
церковна миша до Анонім Показати IP 2 Липня 2015 22:44
Повністю погоджуюсь. Навіщо придумувати велосипед, якщо, як то кажуть "усе уже придумано до нас". За роки незалежності України чергові вибори перетворились у перегони за місце біля корита.
дружина Показати IP 2 Липня 2015 17:51
Міліцію перевірте, як було так і залишилось, а можливо і гірше. Чоловіка ЗАСТАВИЛИ виписати Іменем Закону . Останній раз таке було до Майдану. Принаймі в Львові такого немає (спілкувалась зі знайомими), чи це тільки Волинь таким займається?
Анонім до дружина Показати IP 2 Липня 2015 21:22
"спілкувалась зі знайомими" - вони теж з сімей міліціянтів? PS. Будь ласка, без образ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus