USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нижня палата парламенту Нідерландів погодила асоціацію України з ЄС

23 Лютого 2017 21:02
Палата представників (Нижня палата) парламенту Нідерландів офіційно погодилася із ратифікацією Угоди про асоціацію з Україною.

За Угоду віддали свої голоси 89 зі 150 депутатів, передає Європейська правда. Відомо, що голосування щодо українського питання відбулося за спеціальною процедурою: кожен депутат мав сказати, чи підтримує ратифікацію, після чого підраховували голоси.

Відзначається, що вже від завтра Палата представників припинить роботу до завершення виборів, а наступні засідання відбудуться вже за нового складу. До слова, це голосування не є останнім для ратифікації. Потрібне голосування Сенату країни, після чого угоди передають на підпис королю та відсилають до Брюсселя.

Нагадаємо, 6 квітня у Нідерландах відбувся консультативний референдум щодо Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. "Проти" проголосував 61% учасників референдуму, за – понад 38%. Явка склала 32,28%.

Окрім того, як повідомлялося раніше, Нідерланди вимагають закріпити умову про те, що угода не дасть українцям права вільно жити та працювати на території Євросоюзу. Окрім того, Нідерланди хочуть гарантій про те, що Угода про асоціацію з Україною не міститиме додаткових зобов'язань безпекового або фінансового характеру.

Уряд Нідерландів внесе на розгляд верхньої палати парламенту (Сенату) для ратифікації Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом після 15 березня 2017 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ввв Показати IP 23 Лютого 2017 21:42
Ратифікація з такими застереженнями - пряма образа честі та гідності громадян України. Ганьба !!!!! Особисто мені така європа не потрібна.Посьмиховисько , а не Нідерланди.Ця ратифікація забороняє повноправний вступ україни в Євросоюз.Хіба таких умов ратифікації прагнув майдан ???
Анатоль_ Показати IP 23 Лютого 2017 22:15
Парламентарям Нідерландів він всіх волинян красна подяка та низький доземний уклін!
Йопрст Показати IP 23 Лютого 2017 22:27
Хай свій євросоюз засунуть в Ж:ПУ ,геїв розвели тепер не знають що з ними робити, треба будувати свою державу,армію,промисловість-і прйняти смертну кару ,щоб покінчити з цим бардаком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus