USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Онищенку нарешті оголосили підозру

27 Липня 2016 13:34
Генеральний прокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про підозру народному депутату групи "Воля народу" Олександру Онищенку.

Про це повідомляє прес-центр Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, - пише Еспрессо.

Таке рішення гепрокурора дозволить САП продовжити справу щодо Онищенка та згодом довести її до судового вироку.

"Наступний крок – оголошення Онищенка у розшук, в тому числі й міжнародний. Якщо він продовжуватиме переховуватися, ми звернемося до суду про застосування процедури спеціального досудового розслідування згідно статті 2971 КПК України, яка дозволяє проводити судовий розгляд за фізичної відсутності обвинуваченого (in absentia)", - наголосив очільник САП Назар Холодницький.

Він також зазначив, що відомство намагатиметься добитися арешту усього майна фігурантів газової схеми, аби використати його на користь держави.

Нагадаємо, Верховна Рада дозволила порушити кримінальне провадження проти народного депутата із "Волі народу" Олександра Онищенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus