USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Осіпов вважає Корольчука проблемою.Той каже:мутять воду

26 Травня 2011 15:28
У фракції ВО «Батьківщина» Луцької міської ради «ефективна діяльність - під загрозою, здатність фракції приймати консолідовані рішення сумнівна, а фракційна дисципліна не витримує жодної критики», - стверджує депутат Луцькради Андрій Осіпов.

Про це йдеться у заяві Осіпова, що опинилася у розпорядженні «ВН», адресованій голові та контрольно-ревізійній комісії обласної парторганізації «Батьківщини», членам обласного та міського бюро партії, голові та членам фракції у Луцькраді.

На думку автора заяви, причиною проблем «Батьківщини» є дії чи бездіяльність її голови - депутата Юрія Корольчука.

Як доказ своїх тверджень, Осіпов каже, що Корольчук «налаштував проти себе значну частину депутатів», є «першою особою, яка отримала партійне фракційне стягнення у вигляді попередження», «дозволяє собі публічні образливі виступи у пресі». Також, на думку автора заяви, позиція Юрія Корольчука «спрямована на догоду міському голові, а також збереження дружніх відносин з депутатами Партії регіонів, Фронту Змін, Сильна Україна».

Осіпов просить обговорити його думку на засіданні бюро обласної та міської партійної організації. за результатами яких прийняти відповідні рішення.


Прокоментувати документ «ВН» попросили фігурантів заяви – Андрія Осіпова та Юрія Корольчука.

«Коментувати дану заяву не вважаю за потрібне, оскільки це внутріфракційне питання і лише після розгляду даного питання на засіданні фракції і відповідного голосування може бути якесь обговорення. До цього моменту коментувати є непорядним і недоцільним», - зазначив Осіпов.

Депутат каже, що цей документ не призначався для оприлюднення, так як питання, що в ньому постають є внутріфракційними. Однак, коли зазначені факти буде аналізувати фракція «Батьківщина» - невідомо.

«Це визначає голова фракції. Голова фракції вперше отримав подібну заяву, але з іншими фактами, в листопаді 2010 року, потім у січні 2011, ну і зараз, але ще жодного разу не спромігся провести засідання фракції з цього питання. Очевидно, що треба буде скористатися можливістю скликати засідання фракції цього питання шляхом ініціативної групи», - каже Осіпов.

Натомість Юрій Корольчук стверджує, що «завжди є в кожному колективі хтось такий, хто мутить воду»
«Якби вже так було, як там написано, то це питання вже було б вирішення, бо це було б рішення більшості. Враховуючи, що там всього 4-5 чоловік думають, як собі захватити владу в фракції і вирішувати всі питання по своєму, то я не думаю, що вони зможуть таким шляхом чогось добитися», - прокоментував заяву Юрій Корольчук.

Голова фракції каже, що жоден факт, написаний в заяві не відповідає дійсності. Щодо позначки про те, що цей документ «не призначений для ЗМІ і «для поширення іншим особам», Корольчук сказав: «До пункту «совєршенно сєкрєтно» раджу дописати: «Хранить 50 лет и при пожаре выносить первым».

«Ми можемо говорити про вівцю в стаді. Знаєте байку, що знайдеться якась завжди вівця погана, яка портить погоду», - сказав Корольчук.

«Розколу немає, якщо би він був – воно би давно вже вилізло би наружу. Спроби є зробить розкол, але я думаю, що більшість є поміркована, яка розуміє, що нам потрібно працювати,а не робити розбори дитячі», - каже Корольчук.

На запитання чи подасть він заяву Осіпова до розгляду на засіданні фракції, Корольчук відповів, що «стосовно розборів у фракції, то я навіть не вважаю за потрібно якісь з’ясовувати стосунки і не планую збирати фракцію…Я не рахую за потрібне, що потрібно усякі придумані історії ще й розбирати».

Відповідаючи на питання, як Корольчук планує усунути суперечки всередині фракції, депутат відповів, що «Треба навчитися програвати. Мандат депутата - це не права, а в першу чергу обов’язки. Не буває так, що старшина йде в ногу, а вся рота йде не в ногу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Стрийко Показати IP 26 Травня 2011 16:12
Ключові посили листа (співпраця із злочинним режимом) та те, що він "просочився" у пресу свідчить про те, що лист - для "зовнішнього адресата", якА, швидше за все, знаходиться у Києві.
Нострадамус Показати IP 26 Травня 2011 16:16
Осіпов мені нагадує чимось Козюру своєї першої каденції: молодий, охочий, кусючий, лише санвузла під міськрадою не вистачає... А правда вона одна - Корольчук, як і багато ін. аксакалів від волинського політичного бомонду ніколи не буде сваритися ні з Клімчуком, ні з Романюком, ні з Смоленгом, ні з Кравчуком. А смисл? Завтра видумає Київ партію БЮТ(о), ПР (є) і т.і. І аксакали прагматично розпорошаться серед лав самих популярних політичних гравців, а потім - будуть дружити в засос. Сподіваюся до того часу Осіпов буде в якомусь ПР-ЄЦ і так само як зараз, тільки з точністю до навпаки обстоюватиме інтереси структури, що опікуватиметься ринками та торговими мережами міста. Нічого, що зараз справу пограв, коли настане його час - справи програватимуть інші - молоді, охочі, зубаті.
Галина Василівна Показати IP 26 Травня 2011 16:37
Осіпов такий з вигляду інтелегентний чоловік. Спитала у своєї дочки за нього. Каже мені бандит от і розбери хто тут хто.
Зубоскал Показати IP 26 Травня 2011 16:42
З назви "таємного" документу так і пре очевидність того факту,що передав його ЗМІ сам "пан" Осіпов,який не знає як зі шкури вилізти аби стати (разом з іншими "добродіями з фракції") вирішувачем питань, в першу чергу земельних.
Goodimenko Показати IP 26 Травня 2011 16:46
ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!!! Оце Осіпов насмішив! Я думав це жарт, а він дійсно зробив як сказав напередодні: "Треба піаритись... напишу телегу на Корольчука, в заговку добавлю слова "не для ЗМІ", щоб не виглядіти "шісткою" а ніби випадково документ все ж потрапить в руки ЗМІ, пожмаканий, ніби випадково..." Ну Юра, герой-герой, а реально мутило таке шо аби ви люди тільки знали!)))) А ше дружок Сосновський і т.д., махінатори-шахраї ше ті, дай таким реальну владу - триндець всьому!
Manhattan Показати IP 26 Травня 2011 17:00
то шо вискочка Осіпов хотів крісло секретаря ради то всім відомо, не вдалося...тепер хоч керівника фракції урвати. підімяти депутатів під себе і без проблем "рішати" шкурні питання.
Абама Показати IP 26 Травня 2011 17:04
Пропоную почесне звання "Молода зірка словоблуддя" передати Осіпову на найближчій сесії!
МАксим Показати IP 26 Травня 2011 17:55
Осіпов знає що робить! Якби він був, а не Пустовіт секретарем, це було б набагато краще! Він розумний,компетентний. Таких треба у владу міську, він має власну думку, а не йде за тим стадом баранів, що Корольчук. Це геній. Повчіться у Осіпова. Я його прихильник.
Ангеліна Показати IP 26 Травня 2011 18:24
Андрій Осіпов молодець. Якби його на місце Пустовіта. Це розумний чоловік.
журналіст Показати IP 26 Травня 2011 18:48
Сказане можна було викласти в 20-ти рядках, тому це не заява, а словоблуддя. Приємно знайомитись по діагоналі з текстом людини, чия зухвалість і самозакоханість суттєво домінує над компетентністю. Взагалі, навіщо цей цирк? "не для ЗМІ", "для ЗМІ"? Інтелектуальний розвиток цього юриста не встигає за фізичним. Таке писати!? Блювотина! Це для Осіпова, справді, "невідворотні процеси" (правильно - "незворотні"). Він продовжив собі ясельний вік.
Андрій Лучик Показати IP 26 Травня 2011 18:51
Хм... Цікаво, а чому заява така... хм... пожмакана? :)
лучанини Показати IP 27 Травня 2011 08:56
Осіпов відстоює інтереси. Молодець! Це нормальний юрист. Поважаємо його. Видно що працює. Йому треба пробиватись ближче до влади
Лучанка) Показати IP 27 Травня 2011 10:24
Осіпов- чорна пляма в Батьківщині і в міській раді.
Василь Показати IP 27 Травня 2011 10:27
Осіпов! Біжи ще на Корольчука в Прокуратуру скаргу подай, може це пролізе.)
Юрист Показати IP 27 Травня 2011 12:05
Осіпов Молодець! Аксакалів на пенсію! А то розвелося штатних керівників, їм що в БЮТ, що в ПР все одно, аби втриматися свого насидженого місця
Антоніна Показати IP 27 Травня 2011 13:40
Осіпов працює. Він знає що робить. Я його прихильниця. Такі мені подобаються і все. Молодь - вперед! Корольчук вже має свій завод і нехай там наводить порядки. А то скрізь лізе. Все йому не так.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus