USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Після зізнань Онищенка президент має піти у відставку, – Гриценко

4 Грудня 2016 18:43
Екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко переконаний, що заява колишнього нардепа Олександра Онищенка про корупцію президента Петра Порошенка є правдою, а платити за це доведеться усім українцям.

Про це він заявив в ефірі 24 Каналу.

«Я думаю, що це жорстка, але правда. Сам Онищенко не викликає поваги, оскільки він зізнається у вчинені злочинів. Але те, що він задокументував корупційні дії, підкуп депутатів, рейдерство проти бізнесу за участі Президента – це ставить Порошенка у залежність від іноземних держав і їхніх спецслужб. І важко розраховувати, що Президент буде відстоювати інтереси країни, коли його власна «шкіра» буде під загрозою. Це дуже прикро. Це аморально, і на жаль, повторення ситуації, яка була на рубежі 2000-х з Кучмою», – заявив Анатолій Гриценко.

За словами колишнього народного обранця, зараз люди з команди Порошенка займаються тим, щоб цей скандал не отримав поширення в українських ЗМІ.

На думку Анатолія Гриценка, після таких заяв Онищенка, президент демократичної держави мав би подати у відставку.
«Чесно було б визнати це все. І в демократичних країнах президент після такого мав би піти з посади», – підсумував Анатолій Гриценко.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Олександр Онищенко, який переховується у Лондоні від українських правоохоронних органів, оприлюднив викривальний компромат на Петра Порошенка.

1 грудня СБУ повідомила, що нардеп Олександр Онищенко отримав російське громадянство. Як відомо, Онищенка підозрюють в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ану Показати IP 4 Грудня 2016 19:17
гриценьку, розкажи як розпродував майно ЗСУ чи може ти не знав, чи не участвував то ти іхтамнєт чи тебе наманули чи не контролював а може не справився га? Тонах...р ти
свідомий Показати IP 4 Грудня 2016 20:55
Може завербований грантоїд Гриценко розказав би як сам носив сумки з грошима з американського посольства на майдан.Запроданець запроданця викриває.
Просто Показати IP 4 Грудня 2016 21:43
Да ви двоє явно йоб@@ті. Всім на того Гриценка класти з високої гори. Порох і заробляє через от таких ідейних. В що ви вірите? Що ви собі уявляєте ? Нема вже нас країни! Того що одних під@@асів міняємо на інших!
51 омбр Показати IP 4 Грудня 2016 22:42
По моєму за святого гриценка у Луцку був ліквідований 806 бап і не тільки............
ddd Показати IP 5 Грудня 2016 14:07
від зміни до зміни не міняється

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus