USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Погрожують депутату Луцькради

4 Квітня 2014 18:08
Депутат Луцької міської ради Роман Бондарук заявив, що йому погрожують, зокрема, через дзвінки на мобільний телефон та смс. Він сказав, що за таких умов змушений носити з собою зброю, а для своєї дружини з дитиною найняв охоронця.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 4-го квітня.

«Роблю ще одну заяву. Погрози в мою сторону не припиняються. Мало, що мені дзвонять, мені смс пишуть і погрожують моєму життю. Ви буде працювати, чи мені самому захист робити!?», - звернувся депутат до заступника начальника УМВС України у Волинській області Олександра Никитюка.

Олександр Никитюк запевнив, що він уже сьогодні сам особисто розбереться з бездіяльністю правоохоронців стосовно цього випадку.

«Я вам дам свій номер мобільного, в будь-який час дня і ночі дзвоніть до мене – зреагуємо й розберемося», - додав Никитюк.

Міліціонер зауважив, що зараз правоохоронцям складно оперативно реагувати на правопорушення, адже, згідно з новим КПК України, є складнощі процесуального характеру, які займають багато часу, навіть до тижня, коли реагувати потрібно негайно, що обмежує у діях.

Нагадаємо, у дворі Волинської обласної друкарні зайнялося й частково згоріло авто депутата Луцької міської ради 35-річного Романа Бондарука. Сталося це близько 5 ранку 24 березня, тоді у дворі пролунав вибух. А перед тим, як підпалити авто, луцькому депутату погрожували. Роман Бондарук стверджував, що його авто спалили через борги в Західінкомбанку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Sos Показати IP 4 Квітня 2014 20:19
Рейдер перелякався,хай гроші повіддає..............
альфа Показати IP 4 Квітня 2014 22:36
да кому ти потрібний,наложив в штани!якби хотіли би то давно би тебе зловити ті що погрожують!непіарся))
я Показати IP 7 Квітня 2014 11:55
Мені баба Манька погрожувала! Міліція, ви будете щось робити, чи мені самому послати її?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus