USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Президент Зеленський – крок до парламентської республіки, – політтехнолог

21 Лютого 2019 11:54
Високі рейтинги Володимира Зеленського у соціологічних опитуваннях свідчать про те, що український виборець остаточно розчарувався в політиках та правлячому класі. Тож українці хочуть бачити при владі когось нового, не такого, як інші політики.

Про це розповів у інтерв’ю український політтехнолог, фахівець із маркетингу та реклами, виборчих і політичних технологій Сергій Гайдай.

За станом на сьогодні, згідно з усіма рейтингами, Зеленський, каже Гайдай, є лідируючим кандидатом у виборчих перегонах. Проте у всіх рейтингах здебільшого є маніпулятивний момент, оскільки, на думку політтехнолога, він не впевнений, що Петро Порошенко вийде у другий тур. З високою вірогідністю, швидше за все, це буде Юлія Тимошенко.

«Чому Зеленський виграє? Це коктейль Молотова, який кинули у владу і в український правлячий клас, український політикум зі сторони виборця. Це проти всіх. Це за людину, яка там ні разу не була, за людину, яка не така, як ви», - розповідає Гайдай.

Та додає, що, якщо Зеленський стане президентом, то, на відміну від Порошенка, не буде концентрувати всю владу у своїх руках.

«За Конституцією президент у нас не найвпливовіша людина, і не найважливіша в країні. Сьогодні Конституція дає значно більше прав Верховній Раді, прем’єр-міністру, Парламенту. При Порошенку все це було нівельовано. Ми звикли, що всі президенти, ну окрім хіба Ющенка, концентрували владу в своїх руках. А якщо він концентрує, значить за все і відповідає. І люди думають, що треба вибрати людину, яка за все відповідає. Я не думаю, що Володимир буде концентрувати владу у свої руках. По-перше, він задекларував, що є порядною людиною. А, по-друге - що законослухняний громадянин», - каже Сергій Гайдай.

Подробиці - в інтерв’ю:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 21 Лютого 2019 12:33
Скоро самі все побачимо,надоїли ці віщуни і ці обіцянки.
stance Показати IP 21 Лютого 2019 14:55
15 хв 13 сек на відео - волинянам особливо актуально буде. Цікаво...
Лучанин Показати IP 22 Лютого 2019 09:51
Зеленський чесна і порядна людина з вищою юридичною освітою!
граблі Показати IP 22 Лютого 2019 09:59
Президент ніхто, країною рулять клани олігархів... Яка ще парламентська чи непарламентська республіка...
Волинянин Показати IP 22 Лютого 2019 18:05
Але працював не по спеціальності...)))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus