USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Протести ПС охоплюють українські міста

12 Липня 2015 12:41
Лідер Правого сектору Дмитро Ярош закликав до пікетування держорганів, розповсюдивши зранку офіційну заяву ПС. Про це інформують наші колеги з ТСН.

Організація вимагає заарештувати причетних до трагедії у Мукачевому, а також звільнити керівників силовиків.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що стрілянина в Мукачевому є наслідком протистояння "Правого сектору" з організованою злочинністю Закарпаття.

ПОДРОБИЦІ СТРІЛЯНИН В МУКАЧЕВОМУ: ПРАВИЙ СЕКТОР, НАЦГВАРДІЯ, ПАЛАЮЧІ АВТО. Є ЗАГИБЛІ

ІА Волинські Новини писало також про ситуацію в Мукачевому за станом на 8:00 12 липня.

11 липня ввечері протест почався у Києві під Адміністрацією президента. На Банковій збирались близько сотні осіб.

12 липня зранку акцію протесту під облдержадміністрацією анонсували у харківському відділенні "Правого сектору" і закликали містян вийти на площу Свободи. Безстроковий протест почали під стінами Львівської та Запорізької ОДА. Причому активісти "Правого сектору" не виключають, що винними можуть виявитись і їхні побратими. Головне для них, стверджують, - справедливе розслідування.



У Дніпропетровську "Правий сектор" пікетує обласне управління міліції. Активісти встановили під будівлею намет. Нагадаємо, у Мукачеві в результаті перестрілки троє людей загинули і 9 постраждали.

Пікетування починається і в Одесі. За станом на 12:30 до будівлі обласного управління внутрішніх справ на Єврейській вулиці прийшли близько сотні активістів і встановлюють колонки.

У Черкасах пікетувальники з "Правого сектору" збираються на Соборній площі біля будівлі Черкаської облдержадміністрації.

У прифронтовому Маріуполі пікетувальники від "Правого сектору" зібрались біля будівлі райвідділу міліції. Загалом близько 70 бійців і активістів.

У Хмельницькому пікет відбувається під будівлею обласної міліції. Причому місцеві правоохоронці висловлюють готовність до діалогу. Окрім ПС до пікету долучились представники інших організацій. "Правий сектор" підтримують окремі представники громадських організацій, козацьких організацій та волонтери ", - повідомляє "Канал 112".

У Івано-Франківську активісти пікетують облдержадміністрацію, у Рівному та Тернополі мітингувальники вийшли до обласних управлінь МВС. У Херсоні представники "Правого сектору" зібрались біля пам'ятнику Небесній сотні. У Полтаві та Краматорську – пікетують облдержадміністрації. Всі акції на цей момент нечисельні – максимум близько сотні осіб.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus