USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

При спробах повалення влади в регіонах військовим дозволять стріляти

8 Квітня 2014 14:44
За спробу повалити владу в регіонах України військові отримають наказ стріляти в терористів Про це 8 квітня в кулуарах Верховної Ради заявив виконувач обов’язків заступника Адміністрації президента Андрій Сенченко, - повідомляє НБН.

«У боротьбі з терористами, а саме такими є ті, хто сьогодні намагається повалити владу в регіонах, ми будемо боротися, використовуючи весь арсенал можливих і законних заходів і дій... Якщо потрібно буде, і терористи не зупиняться, то військові для захисту територіальної цілісності отримають наказ стріляти», – заявив пан Сенченко.

При цьому, відповідаючи на питання журналістів про те, чи це не буде повторенням дій екс-президента Віктора Януковича в кінці лютого 2014 року, він відповів: «На Майдані стояли люди, а тут ми бачимо терористів, які координують свої дії із спецслужбами інших держав».

Андрій Сенченко нагадав, що лише в останні дні були затримані десятки представників Державного розвідувального управління Росії, «які багато років за підробленими документами проводили диверсійні дії на території України».

Нагадаємо, 7 квітня виконувач обов’язків президента, голова Верховної Ради Олександр Турчинов заявив, що проти сепаратистів, які здійснили захоплення адмінбудівель у Луганській, Донецькій та Харківській областях зі зброєю в руках, будуть проводитися антитерористичні операції.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, спецпідрозділ МВС «Ягуар» вранці 8 квітня провів в Харкові успішну контртерористичну операцію. Без жодного пострілу від сепаратистів повністю звільнена Харківська обласна адміністрація, під час звільнення ОДА було затримано 70 сепаратистів

8 квітня парламент прийняв закон про посилення кримінальної відповідальності за вчинення злочинів проти основ національної безпеки України.

Згідно із законом посягання на територіальну цілісність і недоторканність України будуть каратися позбавленням волі на термін від 3 до 5 років. Якщо такі дії вчиняються повторно, або за попередньою змовою групою осіб, передбачається позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 15:25
коментар було видалено
Ирина Показати IP 8 Квітня 2014 15:28
А что такое?! Западу можно свалить пророссийскую юго-восточную власть, а им нашу прозападную нельзя ни в коем случае?! Что за политика двойных стандартов?! *** Я тоже против коррупции, хочу свободно ездить в страны Евросоюза без виз, жить в комфорте и чистоте, получать достойную оплату своего труда, но действия дурчиново-тимошенково-тягнибоковского режима, когда всех, кто говорит правду в лицо и не согласен с ними, ***т, мне, извините, даже в верховной раде, а что уж говорить про улицы..., просто вызывают отвращение. Чего вы добились, панове? ***И не говорите мне, что пишу на русском- мой родной язык, но на украинском пишу не хуже.
Ирине до Ирина Показати IP 8 Квітня 2014 16:32
Повністю підтримую.«На Майдані стояли люди, а тут ми бачимо терористів, які координують свої дії із спецслужбами інших держав». Важко назвати людьми тих, хто три місяці в камуфляжі, зі зброєю і в балаклавах жбурляли в міліцію пляшки із запальною сумішшю на майдані. Звідки такі подвійні стандарти?? Чому в ці місяці одній стороні населення можна було робити все, що завгодно - палити Київ шинами, захоплювати місцеві ОДА - і це було ніби патріотично. А чому тоді інша сторона не може висловити своїх думок, хай навіть і у такій спосіб? Чи у нас Західна Україна - це перший сорт, а Схід - другий і третій??
Со стороны до Ирина Показати IP 8 Квітня 2014 18:05
Уважаемая Ирина! К сожалениию, в ближайжее и дальнейшее будущее ЕС Украине не светит, Баррозу ясно сказал: ни сейчас, ни в будущем такую страну, как Украина, в ЕС члены совета не видят. По поводу достойной оплаты труда, я сейчас вообще просто промолчу. Скоро будет так плохо, что хуже некуда. По поводу коррупции: во власти сейчас одни олигархи, раньше они были в тени Януковича, а теперь с рулем в руках! Майдан победил! Может, кто-то назовет хоть один плюс?
Альфа Показати IP 8 Квітня 2014 15:56
Правильно.З сепаратюгами так і треба.Альфа Альфа.Альфа герої
Лучанин Показати IP 8 Квітня 2014 15:58
Ще два дні назад потрібно було це робити))))
У відповідь Лучанину до Лучанин Показати IP 8 Квітня 2014 16:35
Ви кажете "Ще два дні назад потрібно було це робити)))) ". Так я скажу, що ще три місяці назад те саме треба було робити діючій владі тоді з вами, з майданутими людьми, в Києві.На жаль, влада колишня виявилась безхребетною.
лучанин до У відповідь Лучанину Показати IP 8 Квітня 2014 16:52
А колишня влада ще і не таке робила.Побачив би я як в 20 градусний мороз ці сепаратори відбивались від водометів.А тут їх прилякнули і вони прикриваючись жінками наклали повні штани.Ось і думайте товаріщ сепаратіст)))
Анонім до лучанин Показати IP 8 Квітня 2014 20:51
Майданівців було більше, вони були краще підготовлені і озброєні карабінами м4, а у цих один макаров і набагато меньше людей, я не підтримую нікого, але однобоке мислення таке однобоке.
Знаючий Показати IP 8 Квітня 2014 16:09
Ці лайдаки з триколорами в Донецьку палять машини і відключають житлові будинки від газу.Скоро їх місцеві як в Миколаєві рознонять.
Всезнайко Показати IP 8 Квітня 2014 16:17
Правильно! А Янукович соплі жував... Вжив би адекватні заходи, то ще був би при владі...
Анатолій Показати IP 8 Квітня 2014 16:33
а ті що за проїзд хочуть збільшити то не треба по них стриляти? те що в Україні люди від такого життя не витримують то пок кому стріляти шановні
Аліна Показати IP 8 Квітня 2014 16:59
Ех,шкода,що три місяці тому отих трьох придурків(Яценюка,Тягнибока і Кличка) люди не повісили на майдані за яйця на отій ялинці.І Крим зараз був би нашим і люди б жили спокійно.
Ірина до Аліна Показати IP 8 Квітня 2014 22:08
Це таки правда!!! Я непрощу собі за те - що вірила тим брехунам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
іван до Аліна Показати IP 8 Квітня 2014 22:09
на Кличка в Німеччині говорять - ЦУЦИК МЕРКЕЛЬ!
Z Показати IP 8 Квітня 2014 17:16
Ти ба, скільки тролів розвелось на Волинських новинах. От як так уже гів...ом переповнені, що мусово поливати всіх і вся, бо як рівень не понизите, то задушитесь - поливайте, а Майдан не чіпайте, совісті хоч якісь же залишки повинні бути, бо на Майдані люди гинули і стаждали, і вірили, що можна змінити все на краще і життя свого не шкодували за всіх, не їх вина, що нічого не вийшло, а таких гов...стих як ви.
Артем до Z Показати IP 8 Квітня 2014 18:16
коментар було видалено
Со стороны до Артем Показати IP 8 Квітня 2014 18:28
Даже добавить нечего. Кроме одного - волна возмущений поднялась из-за отказа Януковичем подписать ассоциацию. Он сказал, что это убьет промышленность Украины. Яценюк тоже отказался от подписания, причем с той же формулировкой. Ирония судьбы
Ірина до Z Показати IP 8 Квітня 2014 22:06
В тім і справа, що люди гинули за все краще..... А лишились тіж самі і роблять теж саме!! І саме головне - ця хунта яка прийшла, щей покриває їх всіх!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 18:12
В Києві народ виступив проти ворюг, а в Харкові повилазила бандота, яка хоче повернути назад країну до беззаконня, навіть ціною розвалу країни. Я не кажу,що зараз вже стало все добре,ще роботи й роботи. А ці проплачені олігархами і зазомбовані придурки-сепаратисти, хочуть лишити нас шансу змінити життя в Україні на краще. Моя рідня в Харкові за єдину Україну і зараз дуже налякані, діями криміналітету. Так,що не треба тут розповідати фігню про харківчан, за Донецьк і Луганськ я не знаю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus