USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Росія переконує, що багатотисячна армія біля кордону - навчання

13 Березня 2014 14:42
Російські військові проводять навчання у Південному військовому окрузі поблизу кордону з Україною, повідомляє Міністерство оборони Росії. Про це інформує Радіо Свобода.

Згідно з повідомленням Міністества оборони Росії, участь у нинішніх навчаннях візьмуть близько 8,5 тисячі артилеристів, задіяна велика кількість ракетно-артилерійського озброєння, військової та спеціальної техніки, зокрема реактивні системи залпового вогню «Град-М», «Ураган», «Смерч», 152-мм самохідні гаубиці «Мста-С», самохідні артилерійські знаряддя «Нона», 100-мм протитанкові гармати «Рапіра»

Як заявляють у російському Міноборони, метою навчань є координація дій між артилерією і мотострілковими, танковими, десантно-штурмовими підрозділами і морською піхотою.

Близько половини занять будуть проводити вночі. Доки триватимуть заняття – не повідомляють.

Нагадаємо, вчора в мережі з’явилися фото і відео прибуття російської військової техніки до північно-східних кордонів України. Техніку стягують абсолютно відкрито без будь-яких маскувань. Виконувач обов’язків міністра оборони Ігор Тенюх раніше заявляв, що на кордонах України з Російською Федерацією й у Криму перебуває 220 тисяч російських військових.

Подібні навчання за останній тиждень проводяться вдруге. Попередні російські військові навчання на кордоні з Україною, згідно з даними Міноборони Росії, завершилися 4 березня. Тоді Росія заперечувала зв’язок між проведенням навчань і вторгненням у Крим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А може.. Показати IP 13 Березня 2014 15:40
це гра така? "Тупий - ще тупіший" називається. Ми весь світ переконували, що майдан - "мирні" демонстранти, а Росія тепер свою партію "грає". Тільки мирні люди були озброєні коктейлями і неіграшковою зброєю і загинуло їх внаслідок їх же мирної діяльності понад 100 чоловік. А тут вже кілька днів про війну з Росією говорять, а ще (Слава Богу) ніхто не загинув. То хто з нас мирний? І хто тупий?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus