USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Саакашвілі через «великі» амбіції двічі відмовився від крісла прем'єра

26 Листопада 2016 18:56
Колишній президент Грузії, екс-голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі запевнив, що президент Петро Порошенко двічі пропонував йому бути прем'єром, але той відмовився. Мовляв, має великі амбіції. Про це Саакашвілі заявив в ефірі програми "Шустер LIVE" на телеканалі 3S.tv, - інформує Gordonua.com.

"Я не борюся за якісь посади. Мені два рази Порошенко пропонував бути прем'єром. Я йому сказав, що у мене великі амбіції. Він сказав:" Що, президентом хочеш бути? "Я йому сказав: "Ні. У мене ще більші амбіції. Я хочу змінити політичний клас", - розповів він.

Саакашвілі підкреслив, що ця його амбіція відноситься до всіх людей, які хочуть жити по-іншому.

"Гірше вже не може бути. Давайте щось нове, мотивоване, ідеалістичне", - підсумував він.

До слова, нещодавноСаакашвілі заявив, що разом зі своїми соратниками готовий виправити «історичну помилку», допущену після українських революцій 2004 і 2014 років, коли перемогли сили, що «не змогли повністю змінити еліту».

Саакашвілі повідомив, що після відставки з поста губернатора у нього «відкрилося друге дихання» і він готовий сприяти повній зміні української еліти тими ж методами, які використовував після грузинської революції 2003 року. На пряме запитання журналіста, чи готує він нову революцію в Україні, Саакашвілі відповів ухильно: «Подивимося, час покаже, все залежить від обставин». Після чого додав: «Народ тут обдурений і озлоблений».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОЛИ «САМОПОМІЧ» ОБ'ЄДНАЄТЬСЯ З ПАРТІЄЮ СААКАШВІЛІ?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 27 Листопада 2016 08:20
А не думав він, що кому той чорнож*пий тут потрібний...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus