USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Саакашвілі під час візиту на Рівненщину їздив на бурштиновий клондайк та різав метал

12 Грудня 2016 22:28
Екс-губернатор Одеської області вирішив завітати на полісся та на власні очі подивитись масштаби незаконного видобутку бурштину. Згодом політика чекали у Парку Слави, на місці скандального незаконного будівництва, - інформує ВСЕ.

Біля металевої конструкції зібрались журналісти, депутати Рівнеради, активісти та просто зацікавлена публіка. Хлопці в камуфляжах болгаркою різали металеву конструкцію на місці незаконного будівництва. За задумкою, під приїзд лідера новоствореної партії її мали демонтувати.
Саакашвілі запізнився на трохи більше ніж 20 хвилин. На годинниках було 14:23 коли він вийшов з авто і енергійно попрямував до гурту людей. Кілька хвилин розмов і обурень про стан справ в країні, про боротьбу з корупцією, біду з бурштином та свавілля чиновників.
Хлопці в камуфляжах знову взялися за болгарки і почали різати конструкцією вже під пильним поглядом екс-губернатора та телекамер. За кілька хвилин Міхеіл попрощався з присутніми і поїхав до готелю «Мир», де на нього чекав майбутній партійний актив. На годиннику було 14:35. Вся сцена тривала 12 хвилин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
? Показати IP 12 Грудня 2016 22:49
Вот так рождаются .ро..!
ло Показати IP 12 Грудня 2016 23:40
а в ровно(готель Мир)- міхо "посиплять" завези- перевези. хороший "вурблюд"
патріот Показати IP 13 Грудня 2016 08:59
Клоун він і вафриці клоун!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus