USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Саакашвілі відправили до Польщі літаком компанії Порошенка, - нардеп

13 Лютого 2018 08:12
Екс-президента Грузії, колишнього главу Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі депортували до Польщі літаком компанії, що належить президенту Петру Порошенку.

Про це заявив народний депутат України Ігор Луценко, який за сумісництвом є журналістом та редактором інтернет-видань у Facebook.

За його словами, Саакашвілі був вивезений чартерним рейсом, який виконав літак Beechcraft Premier I з бортовим номером UR-USA.

Нардеп зазначив, що власником цього літака є офшорна компанія з Панами Sky Center Holding Corp, яка належить Петру Олексійовичу Порошенку.
Натомість в Адміністрації президента спростовують інформацію про те, що чартерний літак, яким вивезли з України до Польщі Міхеіла Саакашвілі, нібито належить офшорній компанії, пов'язаній з президентом Петром Порошенком.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив завідувач відділу Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко.

"Нардеп Ігор Луценко приписав Петру Порошенку літак, який депортував Міхеіла Саакашвілі до Польщі. Хочу офіційно повідомити і закликати журналістів перевіряти інформацію і не тиражувати цей примітивний фейк. Той літак настільки ж далекий від Порошенка, як екс-президент Грузії - від своєї Батьківщини", - написав Горковенко.

Тим часом у мережі з’явилося відео із затриманням лідера «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі у київському ресторані.

На ньому видно як декілька чоловіків у формі забігають у ресторан. Силовики відтягують Саакашвілі за волосся і кладуть його на підлогу, пише УП.

Після цього на відеокадрах з камер спостереження закладу показано, як чоловіки у формі тримають Саакашвілі за волосся і виводять його з ресторану, зазначає видання.
12 лютого правоохоронці затримали екс-президента Грузії, лідера партії «Рух нових сил» у Києві в ресторані «Сулугуні» і повернули до Польщі, звідки він незаконно прибув в Україну. Польська сторона прийняла Саакашвілі за реадмісією.

Для багатьох західних оглядачів обставини видворення Саакашвілі стали свідченням того, що Україна по суті не змінилась за багато років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Alex Показати IP 13 Лютого 2018 08:32
Нарешті на одного балабола стало меньше, ще лишилося близько 500та кудись вивезти подалі і можливо нарешті заживемо добре..
Youstas Показати IP 13 Лютого 2018 10:34
Хай всіх відправлять "щирих Українців" а польшу чи якусь іншу державу, яка нас все життя привикла вчити (армян, грузін, канадців, литовців і т.д. рехформаторів), можливо почнеться життя ?????
123 Показати IP 13 Лютого 2018 11:51
Життя ніколи не почнеться допоки ми не почнемо його активно створювати!
ігор луцький Показати IP 13 Лютого 2018 12:21
Каужть,що Соболєв вже купив декілька прапорів України,пошиє з них костюма і поїде визволяти Сакашвіллі з польського полону.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus