USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Семенченко пояснив лучанам, кому вигідна війна на сході України

10 Липня 2015 13:45
Реалізувати принцип гібридної блокади окупованих територій на сході України замість того, щоб давати можливість чиновникам збагачуватися на контрабанді, пропонував у Луцьку нардеп Семен Семенченко.

Про це йшлося під час зустрічі з командиром 2-го Батальйону спеціального призначення «Донбас» 1-ї Бригади оперативного призначення Національної гвардії України, сформованого з добровольців, майором резерву Національної гвардії України Семеном Семенченком 10 липня у Луцьку.

Семен Семенченко вважає, що війна вигідна багатьом силам всередині країни, адже триває збагачення нового класу контрабандистів та одночасно чиновників, а окрім того, доки триває війна, суспільство не має можливості з повною силою поставити владі питання «а що ви зробили за цей час?». Росія веде гібридну війну та наразі намагається перемогти політично, як провівши своїх ставлеників на найближчих виборах, так і чинячи на Україну тиск.

На його думку можливе військове вирішення конфлікту на Донбасі, але воно може бути реалізоване лише спільно з політичними та дипломатичними заходами, після року-двох підготовки, коли в сфері безпеки Україна стане подібною до Ізраїлю. Семен Семенченко зауважив, що серйозні перспективи має партизанський рух - його поява не збігається з політичною волею, але збігається з бажанням великої кількості мешканців Донбасу та інших регіонів.

З його слів, більшість продукції, дозволеної до ввозу на окуповані території Донеччини та Луганщини, сприяє розвитку виробництва на окупованих територіях, відповідно, створення квазідержави у цих областях. Семен Семенченко закликав «не слухати завивання про те, що ми повинні допомогти всім бідним мешканцям Донбасу», а чітко виокремити ті групи населення, яким можемо зобов’язатися допомогти. Решта, з його слів – робота в інтересах фінансово-промислових груп, які раніше були господарями на Донбасі та хочуть зберегти свій вплив зараз.

Депутат пропонує діяти як Ізраїль – за першого ж обстрілу «перекривати рубильник», щоб населення окупованих територій впливало на тих правителів, яких терпить.

Семен Семенченко зазначив, що можливе майбутнє «ДНР» та «ЛНР» можна побачити на прикладі Ізраїлю – де квітучі землі Ізраїлю розвиваються поряд з практично голою пустелею Палестини з убогими будівлями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ху Показати IP 10 Липня 2015 14:31
Сеня - говорящая голова, дважды раненая в ,,,ОПУ!!! И где-то он прав сравнив Украину с Палестиной, а Донбасс с Израилем!
Анонім до ху Показати IP 10 Липня 2015 15:19
чиє б мичало, а твоє б мовчало.
Анонім до Анонім Показати IP 10 Липня 2015 16:30
Сэня, не бикуй!
Анонім до Анонім Показати IP 10 Липня 2015 17:31
Сказать нечего, поэтому и хамим. Ибо кроме хамства в твоем посте нет ничего.
))) Показати IP 11 Липня 2015 01:09
кому-кому, ему же, аферисту, и выгодна.
а що костику Показати IP 11 Липня 2015 10:54
гришіну вій на вже не приносить прибутків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus