USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шиба каже, що у Рівному буде вулиця імені Луценка

23 Серпня 2011 11:51
Депутатам луцької міської ради пропонують таки подолати вето міського голови на перейменування вулиць, а рішення назвати вулицю Лазо вулицею Юлії Тимошенко відмінити тоді, коли Тимошенко звільнять з-під варти.

Таку пропозицію у своєму зверненні до депутатів виклав депутат міськради Богдан Шиба. Про це він пише у своєму блозі.

Нагадаємо, 17 серпня Луцька міська рада затвердила рішення про перейменування 27 вулиць Луцька з лютого 2012 року. Цим рішенням, зокрема, передбачено, що вулицю Лазо у Луцьку перейменують на вулицю Юлії Тимошенко.

Наступного дня міський голова Микола Романюк наклав вето на це рішення, аргументуючи свій вчинок тим, що рішення про перейменування вулиць було прийняте з порушенням Статуту міста Луцька.

«Міська рада, приймаючи рішення в частині найменування вулиці на підтримку Юлії Тимошенко, виходила з невідкладної необхідності зупинити в Україні політичні переслідування шляхом застосування вибіркового правосуддя та правового свавілля», - пише Шиба.

У зв’язку з цим він пропонує вказане рішення доповнити пунктом такого змісту:

«1.1. Пункт 1 цього рішення в частині перейменування вул. Лазо на вул. Ю.Тимошенко втрачає силу і підлягає скасуванню за умови звільнення Ю.Тимошенко з-під варти».

«Міська рада уже неодноразово і безрезультатно зверталася до вищих чинників держави стосовно звільнення з-під арешту чиновників попереднього уряду, тому перейшла до ультимативних рішень (але в межах діючого законодавства), метою яких є звільнення всіх політичних репресованих», - пише Шиба.

«Впевнений, що наші побратими-депутати Рівненської міської ради ухвалять подібне рішення щодо Юрія Луценка, і тоді хвиля опору правовій сваволі буде поширюватись за принципом «доміно» і всі міські ради ухвалять рішення щодо підтримки політпереслідуваних посадовців і демонтажу репресивної машини», - вважає Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучаночка Показати IP 23 Серпня 2011 12:01
КЛАСНО) НАМ!
BaRNi Показати IP 23 Серпня 2011 14:12
а людям як жити, кожен раз ходити в паспортний стіл і міняти прописку як тільки проти Тимошенко будуть порушувати кримінальні справи чи як? Пан Шиба перш ніж пропонувати безглузді з точки зору логіки ідеї подумайте!!! P.S. Видно не озброєним ококом що Шиба не так дбає про Тимошенко і демократія як хоче підмазатися до Батьківщини, може цього разу візьмуть.
!!!! Показати IP 23 Серпня 2011 19:13
Треба зразу назвати вулиці іменем Луценка, Зварича, Пукача, Лазаренка. Дійсно чого жд прописку міняти?
Street Показати IP 23 Серпня 2011 19:27
А Шибу завидки беруть, що у Луцьку нема і не буде вулиці ім.Шиби?! :) Ото вже...
Кузя Показати IP 23 Серпня 2011 19:52
Кожного разу читаю заголовки і не можу зрозуміти, чому багато статей починаються з "N каже, що..."? Можно виразити основний зміст статті інакше?
Лучанка Показати IP 23 Серпня 2011 20:20
Нащо кожен раз ходити?!Раз сходять і вся пісня! ПРАВЕЛЬНЕ РІШЕННЯ,ХОЧ ОДНЕ!
справедливий Показати IP 24 Серпня 2011 13:48
Шиба брехун,та взагалІ не порядна людина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus