USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Справа Насірова: САП затримала підлеглого глави ДФС

30 Березня 2017 16:40
У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі повідомили про затримання керівника департаменту погашення зобов'язань Державної фіскальної служби. Про це заявив голова відомства Назар Холодницький, передає Главком.

«Сьогодні прокурорами САП було погоджено підозру керівнику департаменту погашення зобов'язань ДФС України, і його вже затримано. Наразі ця справа триває. Не тільки один підозрюваний Насіров у ній проходить. Тепер визначатимемося з мірою запобіжного заходу та іншими процесуальними моментами», - сказав він.

Нагадаємо, Солом’янський районний суд Києва обрав колишньому главі ДФС Роману Насірову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці з можливістю внесення 100 млн грн застави. Насірова звинувачують у корупції та фінансових махінаціях. Апеляційний суд залишив без змін запобіжний захід Насірову. 16 березня за Насірова внесли заставу 100 млн грн і він вийшов на волю.

Як повідомлялося, кримінальне провадження проти Насірова відкрив і Луцький міськрайонний суд.

Варто зауважити, Національне антикорупційне бюро України після звернень народних депутатів відкрило кримінальне провадження проти голови Солом'янського райсуду Києва Людмили Шереметьєвої через те, що вона самоусунулася від своїх обов'язків у справі голови Держаної фіскальної служби Романа Насірова та розпустила суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus