USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд розгляне правомірність дій Романюка напередодні приїзду Януковича

5 Жовтня 2015 22:00
Розпочинається офіційне розслідування правоохоронними і судовими органами дій Луцького міського голови Миколи Романюка у 2012 році, які він чинив напередодні приїзду президента-втікача Віктора Януковича.

Так, завтра, 6 жовтня відбудеться судове засідання, де розглядатимуть цю справу.

Про це йдеться на сторінці спільноти «Романюк – прислужник режиму» у Фейсбуці.

Нагадаємо, 17 травня 2012 року планувався приїзд Віктора Януковича на Волинь. Напередодні, 16 травня 2012 року партії Батьківщина і Свобода подали заяву про пікет під стінами Волинської ОДА. Того ж дня Луцький міський голова Микола Романюк звелів своїм підлеглим звернутися до суду з проханням заборонити проведення мирного зібрання.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ТЕ, ЯК РОМАНЮК ДОВОДИВ СВОЮ ВІРНІСТЬ РЕЖИМУ ЯНУКОВИЧА

Як повідомляв депутат міської ради, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов, Микола Романюк не відкликав позову навіть тоді, коли з’ясувалось, що візит Януковича скасований. Але місцева влада у травні 2012 року бажала за будь-яку ціну показати свою міць і прислужитись злочинному уряду. Для М.Романюка було принципово важливо довести місцевій опозиції, що він влада, і за ним Янукович.

«Розпочинаючи процедуру заборони мирного зібрання Микола Романюк перевищив повноваження. Згідно із законом рішення про звернення до суду про обмеження мирного зібрання може прийняти місцева рада та/або її виконком. Отже, Романюк діяв протиправно, порушуючи вимоги Конституції України та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні». Але йому тоді було байдуже вимоги закону і демократичні принципи, бо він обслуговував режим Януковича.

Зараз Микола Романюк вже служить новому Президенту», - йдеться у дописі спільноти.

Краян закликають перешкодити владі приховати зловживання політичних пристосуванців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Лучанин Показати IP 6 Жовтня 2015 03:41
Вистава продовжується, о це вже Романюка УКРОП боїться, як тільки можна дискредитуват намагаються, та Лучани не дурні все бачать та добре розуміють ХТО Є ХТО
борець за правду Показати IP 6 Жовтня 2015 07:06
Де і коли відбудеться суд? Чи буде вільний доступ в засідання суду?
Замполіт Показати IP 6 Жовтня 2015 07:11
І суддя буде Віталік Ковтуненко!
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2015 07:32
Зараз Микола Романюк вже служить новому Президенту і, звісно, виконує усі вимоги закону.
Олекса Показати IP 6 Жовтня 2015 07:41
Той Романюк завжди при владі. Були совіти то він був комуністом, потім став депутатом облради і великим демократом старання служив Кучмі, коли переміг Ющенко то він став губернатором і висувався вже від партії Наша Україна, потім за Януковича він перейшов до партії Сильна Україна і висувався на мера. І старанно лизав Януковичу і ко. Зараз новой президент і він вже в БПП. Романюк безхребетний пристосуванець
Піармен Показати IP 6 Жовтня 2015 08:18
Осіпов рулить)))коли ти почнеш думати про громаду,дорогу підїзд школу дитсадок а не як мавпа з роанюка не злазиш.пора вже дорослішати чм думаєщ що бондаруки далі тебе будуть годувати.використали і викинули.
лучанин Показати IP 6 Жовтня 2015 08:22
пристосуванцю Романюку дорога тільки в тюрму.
оля Показати IP 6 Жовтня 2015 08:41
да... команда опонента Романюка бориться усіма можливими і неможливими способами! заказухи повно! але це не прибавляє честі товстенюку. навпаки такі методи викликають відразу у лучан! навіть колір партії не такий важливий, головне - яка людина! і скільки б ви не гавкали Романюк порядна і відповідальна людина, простий!
юрист Показати IP 6 Жовтня 2015 08:43
Варто було б клавішнікам тришки почитати законодавство й розумити дії того міського голову Романюку чи будь кого іншого---що до компетенції міського головми належить звертатись до суду з метою забезпечення громадського порядку й уникнення масових заворушень. В цій ситуації він правильно поступив, що не дав можливість молодим хлопцям і дівчатам, які замість сидітина парах й гризти граніт науки ходили по місту , пили пиво й гарланили "патріотичні гасла"..Тепер на сьогодні весь народ жалкує, що ці речі, так звані демократія призвела до того, що владу захопили політики-невдахи, завдяки їхнім зусиллям маємо війну, здачу Криму й тепер Донбасу...А Європи ми вже точно не потрібні,їм аби з мигрантами дати раду...Отак ми даскакались, тепер виходьте на майняти, площі й кричит, скачіть...Хто не з нами той....
11 Показати IP 6 Жовтня 2015 08:44
ну й клоуни...на той час янукович був президентом держави нашої.....і це нормально в усьому світі, що коли їде президент у якесь місто то потрібно шуршати.....а цей передвиборний піар він дуже дешевенький.....і Романюка будуть лучани вибирати за його господарність ..за те що зробив для міста і для людей......
аяяй Показати IP 6 Жовтня 2015 08:46
А сколько еще приспешников осталось на руководящих постах в госучреждениях,больницах,школах и так далее.Но они теперь поменяли цвет с бело -голубого на другие.Ничего не меняется,а люди гибнут ,война идет
А ндрій Показати IP 6 Жовтня 2015 09:02
Я не є симпатиком Романюка,але Осіпов вже осточортів.Чому у 2012 році він не звернувся до суду?Що йому мішало звернутися через рік, або в 2014?Ось вам і відповідь на те,чому Романюк звернуся до суду.
Штефан, Луцьк Показати IP 6 Жовтня 2015 09:33
Всі служать. Бо вірна служба всіляким-різним гарантам - гарантування особистого незаконного збагачення і уникнення відповідальності за крадіжки майна і бюджетних коштів у особливо великих розмірах. Крапка. Не будеш служити в Україні - не дадуть красти і посадять. Особливо ревно вірна служба служиться давніми комуно-представниками "гомо-злодеускус" тим таки Романюком, а ще Сапожніковим, Саганюком, Кіндером, Гунчиком, Вітером... та народними депутатами від Волині. За повної і абсолютної бездіяльності оберпрокурора Дмитра Чепіжака та його заступників, котрі знаходятья у самісінькому центрі "системи"". Обирайте їх знову у владу, вони "не підведуть" і крастимуть втричі більше. А зрештою. Хто у цьому винен? Чи не ми самі?
123 Показати IP 6 Жовтня 2015 09:34
Романюки! Не нервуйте. просто добийтесь для Миколи посади директора брищенського сміттєзвалища. Кожен має бути на своєму місці. А ще він людина добра - забере до себе весь свій трудовий колектив, який після виборів лишиться без роботи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus