USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тіллерсон розчарований Трампом та думає про відставку, – CNN

25 Липня 2017 07:00
Державний секретар США Рекс Тіллерсон все більше висловлює розчарування адміністрацією Дональда Трампа і, можливо, розглядає питання про свою відставку.

Тіллерсон раніше заявляв, що буде залишатися на посаді головного дипломата США принаймні до кінця року, але одразу декілька анонімних джерел повідомили CNN, що він може піти раніше, передає 1+1 з посиланням на The Hill.

Джерела, "знайомі з розмовами Тіллерсона з друзями за межами Вашингтона", відчувають, що його сумніви щодо президента Трампа зростають. Як повідомляється, він погодився з критиками Трампа, які вважають непрофесійним, коли президент минулого тижня обрушився з критикою на генерального прокурора США Джеффа Сешнса, оскільки той відмовився від розслідування втручання Росії у президентські вибори 2016 року.

Якщо Тіллерсон дійсно подасть у відставку, то він буде черговим членом команди Трампа, який залишить американського президента. Нагадаємо, у п'ятницю звільнився скандальний прес-секретар Трампа Шон Спайсер. Це сталося через його незгоду із призначення фінансиста Уолл-Стрит Ентоні Скарамуччі директором із комунікацій Білого дому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus