USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Тимошенко пообіцяла Порошенку «політичний кінець»

1 Жовтня 2018 16:28
Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко впевнена, що вибори президента стануть «політичним кінцем» для нинішнього президента Петра Порошенка і його партії.

Про це вона заявила в понеділок на погоджувальній раді у парламенті, пише Українська правда.

«Вам, шановні друзі, через 6 місяців політичний кінець», - заявила вона, звертаючись до голови фракції БПП Артура Герасимова.

Це була її реакція на його виступ, в якому Герасимов вчергове звинуватив Тимошенко у підтримці інтересів Кремля в Україні.

Зокрема, лідер фракції БПП пригадав, як Тимошенко заявляла про намір ліквідувати «Нафтогаз України», і пояснив, що це робиться в угоду російській владі, адже українська компанія судиться з «Газпромом».

Крім того, Герасимов звинуватив голову «Батьківщини» у намаганні заблокувати переговори України з ЄС, аби Росія виграла час для будівництва газопроводу «Північний потік 2».

Тимошенко назвала цей виступ темником від президента.

«Це говорить про те, що Порошенко визначився, хто його головний опонент на президентських виборах», - заявила вона.

Тимошенко також висунула звинувачення Герасимову. Вона розповіла, що його радник Ігор Безлер «не просто злочинець, а людина, яка вбиває українців».

«І Артур Герасимов буде нас вчити, як любити Україну разом із Порошенком, який торгує з Росією і який служить Росії і прикривається фальшивим патріотизмом», - наголосила вона.

Крім того, лідер «Батьківщини» заявила, що Порошенко з оточенням перед виборами, знаючи, що програють, спробують скупити за безцінь «майже половину»газотранспортної системи України.

Щодо «Нафтогазу» Тимошенко пояснила, що збирається лише усунути його від посередництва на ринку газу, але хоче залишити як юридичну особу, щоб і надалі збирати борги з «Газпрому».

Раніше Тимошенко заявляла, що вважає своїми головними опонентами на президентських виборах чинного президента Петра Порошенка, його оточення і проросійські сили.

За результатами останнього опитування проведеного КМІС, якби президентські вибори проходили у вересні, то найбільше шансів на перемогу отримала б Юлія Тимошенко. Серед тих, хто визначився, за кого голосуватиме, її підтримали б 19,3%.

Далі ідуть Петро Порошенко - 11,9%, Володимир Зеленський – 11,8%, Анатолій Гриценко – 10,9%, Святослав Вакарчук – 8,4%, Юрій Бойко – 8,1% та Вадим Рабінович – 7,5%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Доктор Шацький 33 см Показати IP 1 Жовтня 2018 18:19
Інтересно ... Кінець буде дуже довгим ???
Віктор Показати IP 1 Жовтня 2018 19:52
А кінець України вона не пообіцяла?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus