USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Волиньраді посварились через «регіонального» лікаря

4 Листопада 2011 16:06
Головним лікарем Волинської обласної інфекційної лікарні призначили Петра Гайдучика, який донині виконував обов’язки керівника установи.
Відповідне рішення прийняли депутати Волинської обласної ради під час сесії 4 листопада.
Нагадаємо, про те, що новим керівником цього медзакладу може стати депутат облради Петро Гайдучик стало відомо ще у липні, коли його призначили тимчасово виконуючим обов’язки головного лікаря.
Кандидатуру Гайдучика розкритикувала опозиція – чимало депутатів висловились проти того, щоб обласну інфекційну лікарню очолив «регіонал». Мовляв, уже на майбутніх виборах він сприятиме своїм однопартійцям у зустрічах із трудовим колективом.
Деякі депутати дорікали Гайдучику тим, що він не має вчених звань, цікавились, чи займає він якісь посади у Партії регіонів.
«Я – член Партії регіонів з 2007 року. І, на жаль, ніяких посад у партії не займаю. При чому тут політичні інтереси і моя робота в медичному закладі?» – обурився Гайдучик.
Проте після тривалої дискусії кандидатуру Гайдучика таки затвердили – «за» проголосувало 54 обранці громади.
Довідково:
Гайдучик Петро Данилович народився 19 липня 1972 року у смт. Березне Рівненської області. Освіта – Львівський ордена Дружби народів державний медичний інститут, медико-профілактична справа. Наукових ступенів та вчених звань не має. Загальний стаж роботи – з серпня 1997 року. До липня 2011 року займав посаду завідувача відділенням для лікування ВІЛ/СНІД хворих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пациент Показати IP 4 Листопада 2011 18:35
Он - не достоин такой должности мог бы рассказать много-чего но мне дальше лечиться
Аня Показати IP 18 Травня 2012 18:14
найкращий лікар, якби всі були такі як Данилович в Україну закордонні жителі приїздили б лікуватись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus