USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українській владі погрожують у Кремлі за ліквідацію терористів?

2 Травня 2014 15:18
У Кремлі погрожують владі України відповідальністю за проведення антитерористичної операції в Донецькій області.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив у ефірі державного каналу «Росія-24», інформує УНІАН.

«Що стосується відповідальності, яку неминуче понесуть ті люди, які ухвалили рішення про таку операцію із залученням бойової авіації, збройних сил, то цю відповідальність, безумовно, вони нестимуть перед українським народом, у першу чергу, напевно, це найголовніше», - сказав Пєсков.

Як сказав Пєсков, «зараз можна з жалем констатувати, що подібні дії київської влади перекреслюють женевські домовленості. Зараз вже навряд чи можна говорити про те, що хтось може розраховувати хоча б на фрагментарне виконання цих домовленостей, але, проте, Росія продовжує здійснювати послідовні зусилля щодо деескалації. Ми закликаємо і європейські столиці, Сполучені Штати Америки дати відповідну оцінку тому, що відбувається, і закликаємо, звичайно, одуматися тих, хто застосовує авіацію проти населених пунктів».

Нагадаємо, що сьогодні, 2 травня, о 4.30 у Слов'янську почалася активна фаза антитерористичної операції.

Зі слів глави МВС України Арсена Авакова, «о 4.30 ранку почалася активна фаза АТО в районі Слов'янська-Краматорська. Силами підрозділів МВС, Нацгвардії, ЗС. На даний момент узято під контроль 9 блокпостів терористів в міській межі Слов'янська. Місто взято в щільне кільце».

Згідно з даними Міноборони України, вночі під Слов'янськом в результаті обстрілу бойовиками вертольотів Мі-24 двоє військовослужбовців Збройних сил України загинули, ще кілька поранені. Згідно з інформацією Антитерористичного центру при СБУ, вертоліт збили висококваліфіковані іноземні фахівці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Волиньнин Показати IP 2 Травня 2014 17:41
Путін ти хто такий щоб ти щось вимагав від України! Вимагай в себе в Росії. Чи в тебе там невиходить вимагати?
212 Показати IP 2 Травня 2014 20:05
дончанин -домой и к путину!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 2 Травня 2014 20:43
Как называется то, что творил путлер в Чечне . Получается, что можно путлеру для сохранения кацапстана, то нельзя украинскому правительству для сохранения единства Украины. Что за двойные стандарты.Или прикажете,господин путлер, нашим военным и силовикам из рогатки стрелять по вооруженным до зубов бандитам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus