USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Уряд будує поліцейську державу», – депутат Волиньради

2 Грудня 2016 23:15
Депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів переконаний, що Уряд будує швидше поліцейську державу, аніж державу української нації.

Уряд не виконав жодної вимоги Майдану. Про це Анатолій Вітів сказав 2 грудня під час прямого ефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" на телеканалі "Нова Волинь", - повідомляє Конкурент.

За словами депутата коли скорочуються фінансування освіти та медицини і перекидаються кошти на поліцію, прокуратуру, Адміністрацію Президента, Кабінет Міністрів, а не на армію та забезпечення обороноздатності. Тож таким чином, на думку депутата, влада будує скоріше політичну державу аніж державу української нації.

На запитання ведучого Тараса Шкітера, з чим же депутат пов'язує твердження, що Уряд будує поліцейську державу, Анатолій Вітів відповів, що влада не виконала жодної вимоги Майдану.

"Народ вийшов на Майдан, поміняв владу і мав величезне очікування на своє майбутнє. В нас уже 3 рік розказують про безвізовий режим і ніхто не виконує вимоги Майдану. Тому вони стараються побудувати поліцейську державу, щоб убезпечити себе", - відповів Анатолій Вітів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Думка Показати IP 3 Грудня 2016 01:06
Розвелись самі як ло@і, їм(владі) навіть нічого й робити не прийшлось. Ще так за 25 років Україна себе не "кидала" як зараз.
І Показати IP 3 Грудня 2016 05:14
від правди не втечеш!
Вітів Показати IP 3 Грудня 2016 08:39
якщо так то звали на Майдан, чи без грошей слабо ?
НОНА Показати IP 3 Грудня 2016 09:17
Вітів показує пальцем на владу, що вона будує "поліцейську державу", таку саму державу будувала Свобода коли була в парламенті. Ви згадайте яку диктатуру "Свободи" навязували нам депутати від цієї партії та її послідовники, коли вони визнавали тільки свою думку, а тим хто не погоджувався били пику або вішали ярлики "запроданців". Але чомусь в "амбарній книзі партії регіонів" представники від "Свободи" отримували великі кошти. Така правда шановні волиняни, а тепер Вітів знову вчить нас як жити щоб Свобода разом з ним пройшла в парламент. Двічі в одну річку увійти не можливо, так що"пане Вітів і компанія" до побачення. Слава Україні!
Василь Показати IP 3 Грудня 2016 09:35
Незабаром буде пиждж*ні усі
Шухевич Показати IP 3 Грудня 2016 10:35
У вас в самих не Рада а КОЛГОСП "Шлях до Європи"
Анонім Показати IP 3 Грудня 2016 11:34
Коли у нього вкрадуть "все, что нажил непосильным трудом", чи ж він не прибіжить в поліцію? І тут виникає логічне питання: як оперативні працівники із з/п 3-4 тис (недавній розмір з/п), абсолютно ненормованим робочим днем та практично без вихідних могли бути мотивонані хоча б мінімально розслідувати по 350-400 проваджень у кожного слідчого?? Звісно, суттєве підвищення їх з/п виправдано дозволяє тепер суспільству мати відносно ОВС великі очікування та ставити перед ними більші вимоги. П.С. Не применшую значимість інших професій, лише намагають наочно продемонструвати безпідставність очікувань реальної боротьби зі злочинність працівниками правоохоронних органів із попередніми з/п. Поважаю інші аргументовані думки.
гуцул Показати IP 3 Грудня 2016 12:01
Вітіва і його "Свободу" вже давно треба на смітник історії, хоча яка там історія...
Вітів Показати IP 3 Грудня 2016 13:06
на що здатна свобода без дідухових грошей до речі ви повернулися попередні 48 лямів чи може ваш головний бовдур знову обіцяє вові морді що стане президентом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus