USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

УРП підтримає українського Президента

15 Квітня 2014 17:28
Шостий з’їзд Української республіканської партії відбувся у Києві у приміщенні КМДА. Волинський осередок УРП у Києві представляли Валентин Добрянський, Ірина Констанкевич, Володимир Мигас та Іван Коменда.

Роботу розпочали хвилиною мовчання за загиблими на Майдані членами УРП Йосипом Шилінгом та Василем Сергієнко.

Під час відкриття з’їзду озвучили вітання Левка Лук’яненка: «Шановні республіканці, будьте активними в боротьбі супроти російського імперіалізму! І готуйтеся до наступного історичного завдання – втілення в життя нашого гасла: «Україні – українську національну владу!»

Не оминули учасники з’їзду і недавніх подій у Криму, адже під загрозою вбивства Ігоря Кірющенка, голову Севастопольської Крайової організації УРП, змусили покинути Севастополь і виїхати до Києва.
Голова партії Сергій Джердж звітував про діяльність УРП, співпрацю з позапарламентською опозицією, про перемовини з кандидатами в президенти України. Також закликав голова УРП до бойкоту російських товарів.

Проте, все ж основним питанням обговорення була підтримка кандидата на пост Президента України. Враховуючи актуальність питання, прийняли рішення делегувати прийняття остаточного рішення з цього питання Центральному проводу. Звітно-виборчий VI з’їзд УРП у цих нелегких для держави умовах довірив керування партії Сергію Джерджу. Заступниками голови обрано Ростислава Новоженця, Тараса Козака та Ігоря Аргучинського. Також було оновлено Центральну раду і Центральний провід партії. До складу Центрального проводу УРП увійшла і депутат Луцької міської ради, заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus