USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В Алчевську захопили мерію і зняли прапор України

30 Квітня 2014 18:00
Терористи захопили будівлю Алчевської мерії і зняли український прапор. Про це повідомляє Еспресо.TV. з посиланням на прес-службу ЛОО КВУ.

Сьогодні, 30 квітня, об 11:00 група проросійських активістів чисельністю близько 30 осіб захопила будівлю Алчевської міської ради.

Згідно з даними прес-служби, терористи увійшли до будівлі, пізніше до них приєдналася ще група активістів.

Вони провели переговори з представниками влади. Також над мерією з'явився інший прапор, однак це не прапор Росії, а прапор Алчевська, а український стяг зняли.

Більшу частину працівників виконкому після обіду розпустили по домівках, керівництво залишається на робочих місцях.

Згодом очікується мітинг проросійських активістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
0692 Показати IP 30 Квітня 2014 18:30
Почему то в голову сразу приходят слова из "Брата-2" "были все люди как люди, и в один момент все дебилами стали" :(
війсковий до 0692 Показати IP 30 Квітня 2014 21:20
Всі спостерігаємо за продовженням кримського сценарію, а влада вішає всім чергову лапшу і потихенько здає Україну. Деж ті легенди Альфи, де Юлині штаби спротиву. Сьгодні на 100% стає зрозумілим, що в травні чергових три оласті будуть в складі Россії і Путін начхав на так звані умовні санкції і голі заяви наших безмозглих керівників.
Українець Показати IP 30 Квітня 2014 18:47
А мені в голову ніяк не вкладеться - чого ж в нас такі "лошари" - не можуть ні захистити, ні захиститись - це називається керують і вирішують завдання по не розповсюдженню на інші регіони проявів сепаратиму? Оце то вміють АТО проводити. Навіщо тоді трандіти по ТВ що щось роблять. Ніфіга не роблять. Соплі жують. Це коли Юля і помаранчеві були при владі було штучно створено кризи - гречана, цукрова, бензинова, м"ясна - створювались кризи тими хто потім прийшов до влади. Таким чином РИГИ доводять - що або ми (РИГИ) наводимо "порядок" або ніхто. І дивлячись на безпорадність владців-помаранчевих доводиться так думати :(((( Не тямлять, не знають, не вміють, а може ще й не хочуть. Майдану -2 бути? Чи самі кинуть того "ровера" і попросять вибачення в русских що нерви їм тріпали, а не зразу здались?
1141 до Українець Показати IP 30 Квітня 2014 21:29
Кинули наших 70 війсковослужбовців ВВ в Луганськ і забули на виживання. Без кодинації дій, оганізації взаємодії і матеріального забезпечення Забарикадувались в приміщені УМВС на самовиживання. Туда б Турчинова з Парубійом закинути з такою організацієєю роботи. Недай бог реалізується розкол України народ вині вцьому керовніки повині розділити долю небесної сотні, іначе не відучиш бездарів рватись до влади.
Дончанин до 1141 Показати IP 30 Квітня 2014 21:41
Ваши ребята не стали стрелять в невооруженных людей. Поэтому наши пошли им на встречу - предоставили транспорт и выпустили с города вместе с оружием.
Анонім Показати IP 30 Квітня 2014 23:16
Турчинова під трибунал. Скільки вже можна людям брехати і разом з юлькою здавати Україну
борис Показати IP 30 Квітня 2014 23:50
сьогодні 30 квітня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus