USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні досі існує «Партія політики Путіна»

13 Січня 2017 10:32
Незважаючи на окупацію Криму і Донбасу міністр юстиції Павло Петренко не поставив питання про заборону діяльності партії Путіна.

В Україні досі існує «Партія політики Путіна», яка була зареєстрована ще в 2005 році, пише prportal.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив журналіст Денис Казанський.

«Така політична сила все ще існує в Україні. Незважаючи на те, що політика Путіна привела до окупації частини української території і загибелі тисяч наших співгромадян», - написав він.

У зв'язку з цим журналіст зазначив, що не може уявити партію політики ХАМАС в Ізраїлі або партію політики Мілошевича в Хорватії.

Як свідчить знімок, опублікований Казанським, відділення партії знаходиться в Маріуполі, що в Донецькій області.
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у списку «Свободи» до Волиньради у 2015 році був колишній член «Партії політики Путіна».

Кандидат у Волинську обласну раду в окрузі №59, генеральний директор приватного підприємства «Фірма «Бізнес-Тайм» Ігор Карпюк виявився колишнім членом «Партії політики Путіна»

Дізнавшись про це, керівний орган Волинської обласної організації ВО «Свобода» ухвалив рішення виключити з партійної організації члена Луцької міської організації ВО «Свобода» Ігоря Карпюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus