USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Вбивство Качинського - помста Путіна, - ЗМІ Польщі

17 Лютого 2015 10:45
Вбивство Путіним президента Польщі Леха Качинського в Смоленському теракті 10 квітня 2010 - помства Качинському, якого глава РФ вважав своїм особистим ворогом, за рішучу підтримку Грузії у війні з Росією, - вважає польський інформаційний портал W Polityce. Про це інформують Патріоти України.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Президент Польщі Лех Качинський загинув 10 квітня під час катастрофи літака Ту-154, який прямував з Варшави до Смоленська. А восени 2014 року окружна прокуратура Варшави втретє припинила слідство у справі авіакатастрофи під Смоленськом.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЛІТАК З ЛЕХОМ КАЧИНСЬКИМ НЕ ВПАВ, ЙОГО ЗБИЛИ. ВІДЕОДОКАЗИ

«Україна горить, Польща зблідла, Європа боїться… Смоленськ виконав свою виховно-попереджувальну роль. Коли ви дивитеся на зруйнований Донецьк, на убитих в Маріуполі і на повсюдний страх в Європі, ви як і раніше навідріз заперечуєте теракт? Заперечуєте версію теракту, тому що у Леха Качинського нібито не було шансів на переобрання і тому Росії нібито не мало сенсу його вбивати? Переобрали б його чи ні, ніхто не перевіряв. Теракт міг бути попереджувальним. Сигнал для всіх потенційних послідовників Леха Качинського, що Росія не пробачить, якщо не йти її шляхом! Я нагадаю тим, хто не хоче пам’ятати – Лех Качинський зібрав п’ять президентів і стояв з ними проти російського вторгнення в Тбілісі. Він ініціював ланцюг подій, які призвели до того, що Москві довелося зупинити свій наступ. З точки зору Кремля це був непростимий гріх… Росія не прощає, коли не йдуть її шляхом … І зараз ніхто не йде. Ніхто не підняв проти росіян танків в Криму, ніхто не приїхав до Донецька, ніхто не приїхав в навіть в безпечний Київ. Польський президент сидить тихо, прем’єр-міністр Польщі тікає з двору разом з дітьми, польський президент Європи зник, міністр закордонних справ Польщі зблід, бо випадково образив Росію по радіо. Зблідли й інші європейські політики. Вони насилу погодилися на санкції. Польща боїться, Європа боїться … Україна залишилася одна. Для захоплення! Сьогодні Україна, завтра країни Балтії, післязавтра Польща. Смоленськ прекрасно виконав свою попереджувальну роль», – підбиває підсумки видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus