USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як Бальчун витягнув «Укрзалізницю» з боргової ями

16 Грудня 2016 10:00
Віце-прем'єр з питань АТО й окупованих територій Володимир Кістіон назвав команду польського спеціаліста Войцеха Бальчуна в "Укрзалізниці" – одною з кращих на українських держпідприємствах, яка може похвалитися нарощуванням фінансового прибутку компанії.

Про це він сказав у програмі "Лівий берег" з Сонею Кошкіною, пише 24 tv.

"Укрзалізниця – це одне з головних підприємств, що відноситься до стратегічних підприємств нашої держави. Я не розумію, настільки його треба було не любити, щоб довести його до такого стану", – заявив Кістіон.

На думку урядовця, Бальчун стабілізував ситуацію в "Укрзалізниці".

У цьому році Укрзалізниця вийде на прибуток у 300 мільйонів гривень після 15 мільярдних збитків, – зазначив Кістіон.

Також він позитивно відзначив керівництво УЗ під час енергетичної кризи, яка виникла у липні 2016 року, тоді в Укрзалізниці скоординовано з іншими відомствами вирішили питання виділення рухомого складу вугілля.

Нагадаємо, у ЗМІ з’явилася інформація, що голова правління ПАТ "Укрзалізниці" Войцех Бальчун піде у відставку. Ця інформація, як повідомляє джерело, йде від Кабміну. Нагадаємо, про те, що польський менеджер та рок-музикант Войцех Бальчун виграв конкурс на посаду керівника "Укрзалізниці", стало відомо в середині квітня 2016 року.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЩО ЧЕКАЄ ПОЛЬСЬКОГО РОКЕРА НА ЧОЛІ «УКРЗАЛІЗНИЦІ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
кекс Показати IP 16 Грудня 2016 16:08
Войцеха вимусять піти-заважає красти " не злочинній владі "

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus