USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Юристи Порошенка залякують редакції, які публікували заяви Онищенка

12 Грудня 2016 18:37
У Порошенка погрожують подати позов проти ЗМІ через заяви Онищенка.

Юридична фірма Atkins Thomson, яка представляє інтереси Президента України, надіслала всім іноземним ЗМІ листа, в якому попереджає про суди у справі публікацій заяв нардепа Олександра Онищенка.

Відповідний лист опублікувало видання Кyiv Рost, передає Depo.ua.



Відтак, Atkins Thomson повідомляє про хибність заяв Онищенка і про те, що відстоюватиме інтереси свого клієнта в суді.

"Ця юридична фірма представляє партію "Блок Петра Порошенка", її керівництво та уряд України. Ми проінструктовані вжити всіх необхідних заходів, щоб запобігти публікації серії наклепницьких тверджень, які походять від Онищенка, і які широко розповсюджуються серед друкованих та радіомовних ЗМІ. Якщо ви будете інформовані в його передісторії, вам стане зрозуміло, що правдивість його заяв – під сумнівом.

Якщо буде потрібно, ми будемо судитися, а також будемо залучати до відповідальності будь-яке мовне або друковане ЗМІ в Європі і в усьому світі за будь-які передруки цих наклепницьких тверджень, якщо це необхідно і доцільно.

Істина в тому, що всі ці твердження є повністю неправдивими, і вони створені для того, щоб завдати нашим клієнтам максимального збитку. І немає ніяких підстав, щоб їх підтримувати", – повідомляється в листі.

Нагадаємо, що раніше нардеп-втікач Олександр Онищенко, заявив, що у нього є компромат на Петра Порошенка, який він, начебто, передав американським спецслужбам.

Пізніше у мережі з'явився аудіозапис розмови, голоси на якій схожі на голоси нардепа-втікача Олександра Онищенка та депутата від "Волі народу" Олеся Довгого, який виступає нібито переговірником від Порошенка.

Журналіст Максим Такер заявив у своєму Twitter, що попередження з боку юристів президента України на адресу ЗМІ, які поширюють заяви нардепа Онищенка про буцімто підкуп депутатів Ради в інтересах Порошенка, вказують на те, як президент України ставиться до вільної преси та на його страх перед звинуваченнями, які поширює Онищенко.

«Щойно отримав листа від адвокатів Порошенка з погрозою подати позов проти британських ЗМІ, які поширюють заяви Онищенка про те, що він підкуповував народних депутатів. Що Порошенко підкуповував народних депутатів», – твітував Такер.

«Можу сказати, що я не єдиний юрист у Великій Британії, який отримав цей лист», – також написав Такер.

Вперше про попередження Такеру від юристів Порошенка повідомила «Українська правда». Пізніше це видання заявило, що звернувшись за коментарем до британської адвокатської компанії Atkins Thomson отримало застереження щодо публікації звинувачень депутата від «Волі народу» Олександра Онищенка на адресу президента Петра Порошенка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ковель Показати IP 12 Грудня 2016 18:54
правильно роблять за брехню треба відповідати
Анонім до Ковель Показати IP 12 Грудня 2016 19:22
ЗМІ лише публікують інформацію. відповідальність за її достовірність несе автор публікації. у даному випадку можливий позов до онищенка, а не до ЗМІ. юристи ЗМІ також не пальцем роблені
псевдопатріоти Показати IP 12 Грудня 2016 20:31
Путин! Спасай! Звідки того маскалика привезла Тетяна? І лінивий, і дурний, і п'яний щорана... Ох, як тяжко з москалем було жити Тані, хлопи гроші заробляють. Воно - на дивані. А найбільше свято в році, Ваня - бешкетує, Таня бідна із дітьми в стодолі ночує. ... Вчора Ваня лист писав. Тяжку мав роботу: " Путин, бистро защіті свого патрійота. Теща моя бандеровка, пить мне запрещает, а еще... меня кацапом клятим називает. Моя теща - ето хунта, гаваріт на мові, так вчера мне дала в рыло... русскому по-крови. Путин, ти мєня спасай. Пришли сюда роту, ух, фашистка, гаваріт, чтоб іскал работу. И бендеровка теперь моя жинка Таня Путин, мілий, памагі.... алкоголік Ваня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus