USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

За Бандеру відповіли «альтернативою». ДОКУМЕНТ

28 Березня 2012 16:32
Депутати Луцької міської ради таки прийняли звернення до колег із польського містечка Замостя, які засудили рішення про визнання Бандери почесним городянином Луцька. Щоправда, текст, який пропонувала фракція ВО «Свобода», відхилили. Прийняли так званий «альтеративний» варіант.
Відповідне рішення прийняте 28 березня під час засідання Луцькради.
Керівник фракції ВО «Свобода» Святослав Боруцький розповів, що під час минулої сесії в обранців громади виникали певні сумніви щодо тексту звернення. «Але ніхто не сумнівається, що має бути наша відповідь. Прошу підтримати нашу заяву», ‒ зауважив депутат.
Міський голова Луцька Микола Романюк поцікавився, чи знає Боруцький про існування альтернативного тексту звернення.
«Свободівець» відповів ствердно, але додав, що текст звернення – віртуальний. Мовляв, його не зареєстрували в секретаріаті.
Очільник міських регіоналів Іван Смоленг назвав «свободівський» варіант «жорстким» і таким, що висловлює неповагу до «сусідів-поляків».
Натомість Боруцький сказав, що жодних образ у тексті немає. «Я не проти поляків. Але це не ми переступили межу. Ми не втручаємось в чиїсь інші інтереси. Це – наша адекватна реакція», ‒ сказав він.
«Фронтовик» Павло Данильчук попросив колег, якщо ті не підтримають варіант «свободівців», проголосувати за «альтернативний» варіант, автори якого ‒ фракція ВО «Батьківщина» та міжфракційне об’єднання «Фронт Змін».
Зрештою депутати взялися голосувати. Проект рішення, розроблений фракцією «Свобода», депутати не підтримали. Натомість 28 обранців громади вподобали «альтернативний» варіант.

Нагадаємо, міськрада польського містечка Замостя офіційно засудила рішення Луцької міськради про визнання Почесним городянином Луцька провідника ОУН Степана Бандери.
Під час 21-ої сесії міськради депутати не змогли визначитися щодо змісту «бандерівського» звернення до Ради міста Замостя (РП) і вирішили перенести розгляд питання на наступну сесію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Бояринъ Показати IP 28 Березня 2012 17:45
А кто такая Бандера?
tatarynb до Бояринъ Показати IP 28 Березня 2012 23:05
Десь там на півночі Волині зродилась армія УПА книжки читати треба
AntiUkr Показати IP 28 Березня 2012 18:04
Все. Депутаты сказали:"ДА" Гриша Пустобрех подписал. Это Закон!!! НАТО теперь будет перепуганным-Бандера идет. Эвросоюз вынужден будет согласовывать свою политику с позицией ВО «Свобода» Святослава Боруцького. Без его одобрямса не одного решения. Короче-Луцк необходимо переименовать в Нью-Васюки.
до недобитого москаля Показати IP 28 Березня 2012 18:14
Ти що,придурок?
зaгрeб Показати IP 28 Березня 2012 18:20
AntiUkr ты сновa обрaбaтывaeш информaцию по Зaподной Укрaнe?:))
AntiUkr Показати IP 28 Березня 2012 18:24
Выше поиска грамматических ошибок подняться не можеш. Бывает.
УПА-Бита дупа Показати IP 28 Березня 2012 18:53
Кожному покидьку - звання почесного громадянина !
бу Показати IP 28 Березня 2012 19:50
для всей европы бандера пособник фашизма а для лучан герой!!!
tatarynb до бу Показати IP 28 Березня 2012 23:11
В історіографії прийнято вважати атаку на німецький постерунок у Володимирці 7-8 лютого 1943 за першу акцію бандерівських партизанів, яка, мовляв, засвідчила, що "ОУН(Б) очолила боротьбу з ворогом"
Підпільний Кіндрат Показати IP 28 Березня 2012 20:07
Хочу висловити слова щирої подяки пану AntiUkrу! Ніхто не зробив стільки в розбурхуванні антимоскальських настроїв у нашому місті, як цей голубий легінь, невтомний трудівник клавіатури. Що вже ми не робили, що не говорили, а народ все москалів любить та й любить. Але фортуна нарешті повернулася до нас обличчям і подарувала талановитого, наполегливого та послідовного AntiUkrа. Всі твої коментарі, сизий голубе, ми копіюємо і скоро видамо окремою книжкою. Після їх прочитання народ просто порвати москалів хоче. Зачисляємо тебе, буй тур AntiUkrе, у підпільні бандерівці. Пиши, оленю гордовитий, пиши і не зупиняйся. Твій боржник та поширювач твоєї творчості, підпільний Кіндрат. Побільше б таких тхорів гнучких як AntiUkr, всі б давно вже у "Свободі" були б.
Совість Волині Показати IP 28 Березня 2012 22:21
Это не обращение, а оправдывание нищих и слабых людей. Это не депутаты - это клоуны которые проедают деньги налогоплатильщиков. А поляки молодцы!!! загребёнок и тут пять копеек вставил и как всегда нелепо...
До "Совість Волині" Показати IP 29 Березня 2012 01:24
Ви,безрідні, не совість нашого краю, а червона, гнила пляма на її тілі. Паразити.
правда Показати IP 29 Березня 2012 08:21
согласен бандера ето голимій махновец
AntiUkrу Показати IP 29 Березня 2012 09:03
Для "Підпільний Кіндрат" Гонорар за книжечку передайте в фонд поддержки малоимущих нациофреников. Дешевая провакация. АпПо сути возражений нет. И судя по интеллекту не предвидется. Не дано понять главного принципа: Чем хуже-тем лучше. Примирения запад-восток после Ющенко невозможно. Неизбежна ситуация подобная "08.08.08". Чем скорее это будет-тем легче "история болезни". Хирургичкское вмешательство, по моему -единственный выход из патовой ситуации.
AntiMoscow Показати IP 29 Березня 2012 09:57
Де в Луцьку набралось стільки совЕцкіх памороків ? Не всіх дурних війна забрала ?
спецслужба Показати IP 29 Березня 2012 10:32
Ця брудна антиукраїнська собака під ніком "антиукр" представилась, що ніби жила в Луцьку, а згодом емігрувала в Дніпропетровськ. Насправді це не так. Вона живе в Луцьку в районі Північного ринку. Якщо є потреба, то можна розповісти, що це за птиця і кримінальний елемент, вказати його імя і прізвище, і кому він служить.
Etydhui Показати IP 29 Березня 2012 11:09
Хтось гріє свою ср..ку на імені С. Бандери. Але ж для свідомості молодого покоління це не буде ніколи досконалим фактом, що він Герой. Нехай це залишиться в історії тих, хто тоді жив і ще пам'ятає ці роки. Але незрозуміло, навіщо нагнітати атмосферу всілякими образами,викликами. Це ж тільки ображує самих себе і державу в цілому перед сучасним світом. Треба зосереджуватись на соціальних аспектах і привертати увагу суспільства для вирішення нагальних питань.А це вкрай тепер необхідно, бо існує загроза самостійності держави Україна.
Александр Показати IP 29 Березня 2012 11:40
Замечательно умный человек с непроизносимым вслух ником дал комментарий в 11:09.:)) Значит, "ще не вмерла Україна"!
Винищувач Показати IP 29 Березня 2012 11:49
Нечисть! Читайте розумні книги! Бандера це найвидатніша особа в історії України! http://oun-upa.org.ua/books/
AntiUkr Показати IP 29 Березня 2012 11:50
Сдуреть можно. С моим ником уже человек 5-6 "работает" Думал аватарка поможет-черта с два. Хотя желание спрятаться под чужим ником с неоднозначой рассшифровкой достаточно симптоматично.
AntiUkr Показати IP 29 Березня 2012 13:23
Ничего личного. Дайджест темы. Западный военный альянс уверен в будущем развале Украины http://www.proza.ru/2009/04/14/428 Генерал СБУ, экс-глава охраны Ющенко Александр Скипальский предрек развал Украины после выборов http://www.segodnya.ua/news/14091970.html Многие эксперты опасаются, что последние события на Украине, а также заявления высокопоставленных лиц в Вашингтоне свидетельствуют о том, что Соединенные Штаты пытаются спровоцировать Россию на военный конфликт с Украиной, результатом которого станет расчленение Украины по типу Югославии. http://sevastopol.su/blog/read/id/291 Русины: развал Украины - уже факт Русинские публицисты все чаще проводят параллели в развитии политических событий в Закарпатье и в Крыму. В интернет-журнале Петра Гецко, который считается премьером не признанной русинской республики, в минувшую субботу была опубликована редакционная статья, где авторы доказывают, что последние события в Крыму говорят о дальнейшем развитии политического дефолта на Украины. Из-за русофобии некоторых представителей киевского руководства Украина обречена на развал. Это не вопрос дискуссии, это практически состоявшийся факт, подчеркивают авторы. http://kramtp.info/news/12/full/id=17387 Украина входит в полосу нестабильности. В ближайшее время страну ждут большие потрясения, которые выльются в войну олигархов, стрельбу и распад государства. http://www.karp.planeta2.org/news/raspad_ukrainy_i_rossii_neizbezhen/2011-04-03-3037
харт Показати IP 30 Березня 2012 22:31
http://www.kurierlubelski.pl/artykul/541751,lubelscy-radni-przyjeli-stanowisko-ws-zbrodni-na-wolyniu,id,t.html

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus