USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЗАСТУП: у Луцьку на форум зібралася сільська інтелігенція*

22 Жовтня 2014 14:54
Аграрний форум представників сільгоспсфери відбувся у Луцьку під егідою єдиної в Україні політсили, яка представляє інтереси цієї категорії людей - «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП».

Форум відбувся в корпусі історичного факультету СНУ імені Лесі Українки сьогодні, 22-го жовтня.

Голова партії «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП» Віра Ульянченко зауважила, що їх політична сила кардинально відрізняється від тих, які змагаються у передвиборчих перегонах, адже представляє інтереси села, має чітку стратегію розвитку, а у списках відсутні одіозні фігури колишніх керівників.

«Ми - абсолютно нова політсила, яка складається із сільгоспвиробників, фермерів, сільської інтелігенції. Сьогодні є 29 партій, багато кандидатів-мажоритарників, однак, серед них всіх утворився такий собі феномен – це «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП». Ця політична сила народилася із громадської організації «ЗАСТУП», коли ми зрозуміли, що нікому займатися розвитком села», - розповідає Віра Ульянченко.
Другий номер у партії «ЗАСТУП» - заступник голови партії, голова Аграрного союзу України Геннадій Новіков. Він впевнений, що для успішного розвитку української економіки необхідно підтримати малий і середній агробізнес України, а також створити умови, аби селяни працювали без посередників.

«Звертаю Вашу увагу на назву «ЗАСТУП» - за соціальну і трудову перспективу України. От, ми говоримо про високі врожаї, але не говоримо за те, як живуть люди в селі. Так не може бути, що керівник агропідприємства живе щасливо, а люди навколо бідують. Село не може розвиватися без шкіл, доріг і соціального забезпечення. В Європі щороку експортують сільгосппродукції на 120 мільярдів євро, а господарства мають лише по 15-20 гектарів землі, тобто це невеликі об’єлнання. У нас же таких економічних показників немає, і це не через те, що немає малих підприємств, а через те, що немає логістики доступу до ринку. У нас селянину дають 22%-25% від кінцевої вартості продукту, а в Європі виробник отримує 60%-67% від товару, усе через те, що в нас на агроринку багато посередників. Тому одне із наших завдань – створити логістику для рівних умов реалізації продукції», - наголосив Геннадій Новіков.
Про те, що саме ця політична партія - «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП» - зможе відстоювати на рівні столиці інтереси селян – впевнений начальник Українського об’єднання сільського комунального господарства «Укрсількомунгосп», №4 у списку партії - Володимир Хоменко.

«Багато з українців навіть половини депутатів Верховної Ради України не знають, то постає таке питання: що вони там роблять?! Пора вже займатися справою. От у нашій партії люди із сільських і селищних рад, вони будуть доносити у Верховну Раду те, що робиться на місцях. Бо більшість депутатів приїжджають на свої округи лише перед виборами, а от, за нами бігати не треба буде, бо ми представляємо реальних людей і реальний сектор», - звернувся до виборців Володимир Хоменко.
Насамкінецьу керівники партії розповіли про свій план відродження села, кожен з присутніх міг вносити свої пропозиції у бачення розвитку України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Небайдужий Показати IP 22 Жовтня 2014 15:17
Може, хоч хтось за бідного селянина подумає. А то в тих гонках всі "претенденти", забули, хто хліб має вирощувати і як їм допомогти.
Всезнайко до Небайдужий Показати IP 22 Жовтня 2014 15:51
Так, от ці якраз і подумають... По мордах видно.
Анонім до Всезнайко Показати IP 22 Жовтня 2014 16:37
Еге ж, з них селяни, як з того палець
Сам до Небайдужий Показати IP 22 Жовтня 2014 15:53
Сам за себе не подумаєш , то )(уй хто за тебе подумає,тим більше баба віра.
балакун до Небайдужий Показати IP 22 Жовтня 2014 17:43
до 25 жовтня включно ще будуть думати, а далі, лише за себе)))
свідок Показати IP 22 Жовтня 2014 16:12
коментар було видалено
Петро до свідок Показати IP 22 Жовтня 2014 17:18
Цілком підтримую, тільки нехай не пасе, а протаврує їх і номери інвентарні нехай поставить та інвентарну карточку нехай на них заведе...
балакун до свідок Показати IP 22 Жовтня 2014 17:41
Вони тільки за коментами по Констанкевич слідкують. Решта мало проплатили.
Студент історик Показати IP 22 Жовтня 2014 20:37
Вчора мала відбутись репетиція у актовій залі, так не пустили бо бачте Заступ апаратуру ставить, то що ж це є коли ми записуємось за тиждень а нас за день виганяють...
Небайдужий Показати IP 22 Жовтня 2014 21:39
Сьогодні, на жаль, люди втратили віру в наше світле майбутнє. А що робити? Кому повірити? Бага тші брехуни з екранів і бігбордів не злазять. Ті бідніші хочуть стати багатшими. І що? Не йти на вибори? А як піти і позакреслювати всіх, то краще? Треба ж дати хоча б комусь той кредит довіри....
Солдат Показати IP 23 Жовтня 2014 17:51
Ці руки не крали.............................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus