USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Затримання Корбана зробить УКРОП тільки сильнішим, - політолог

1 Листопада 2015 09:30
Затримання Геннадія Корбана свідчить про політичні репресії і зведення рахунків з УКРОПом, який добився дуже переконливого результату на місцевих виборах по всій країні.

Про це заявив політолог Вадим Селезньов, - інформує Багнет.

Нагадаємо, вчора вранці у Дніпропетровську розпочалися масові обшуки укропівців. Обшуки організували в будинку лідера партії Геннадія Корбана і його хворих батьків, а також вдома у голови правління «Фонду оборони країни» Павла Хазана.

Крім того, рано-вранці правоохоронці виламали двері і провели обшук в офісі фонду. Геннадія Корбана затримали. Під вечір його доправили в головне слідче управління Генеральної прокуратури України в Києві, де політику стало зле. Зі слів медиків, у нього гіпертонічний криз, є підозра на перенесений інфаркт. Лікарі радять термінову госпіталізацію.

- Формулювання прокурора вражає: знаючи можливості цієї людини, він не підозрюваний, а досі просто заарештований. Просто заарештований - хочу ще раз повторити це формулювання. І усе це за два тижні до другого туру виборів.

Зв'язку з політичною діяльністю, звичайно ж, жодного, поспішили прокоментувати правоохоронці.

Зі свого боку кандидат в мери Борис Філатов назвав це репресіями. Політичними репресіями. Тільки ось чи злякаються репресій активісти цієї політичної сили, маловірогідно. Радше, дивлячись смерті в очі не один раз, репресії, обшуки і арешти зроблять укропівців тільки міцнішими, - упевнений Вадим Селезньов.

З його слів, президент свої козирі пред'явив, а УКРОП, очевидно, пред'явить свої.

- Подивимося, до чого договоряться. Залишається тільки одне питання - скажіть, а найбільша цінність, голос виборця, буде якось фігурувати в цих домовленостях? Питання до президента. Ну а що, цілком собі Хеловін - все страшно і маски шоу, - іронічно додав політолог.

До слова, Геннадій Корбан уже розповів про подробиці свого затримання.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, обшуки відбулися і в громадській приймальні народного депутата Бориса Філатова в Дніпропетровську. У партії ці події назвали політичними репресіями.

Нинішні події у Дніпропетровську шокували багатьох українських політиків. Політики демократичного табору підтримали УКРОП. А у Дніпропетровську відбувся багатолюдний мирний мітинг на підтримку демократичного шляху розвитку країни.

Своєю чергою, народний депутат України, лідер Правого сектора Дмитро Ярош вважає президента України Петра Порошенка і генерального прокурора Віктора Шокіна причетними до затримання лідера партії "Українське об'єднання патріотів – УКРОП".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 1 Листопада 2015 11:08
Чому лідери Укропу мовчать ? Чому не виводять людей?
Анонім до 123 Показати IP 1 Листопада 2015 11:42
Почитай сторінку Філатова де він "мовчить".
123 Показати IP 1 Листопада 2015 11:54
Філатов у Дніпрі а тут хто керує?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus