USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Знайшли крайнього в розгоні Майдану. Льовочкін подав у відставку?

30 Листопада 2013 13:12
Глава Адміністрації президента України Сергій Льовочкін подав у відставку, стверджує одне із джерел агентства Інтерфакс-Україна, - інформує Кореспондент.
Агентство Інтерфакс-Україна поки не має підтвердження цієї інформації. Згідно з інформацією джерела, рішення могло бути викликане незгодою з діями міліції щодо розгону Євромайдана в центрі Києва.
Як повідомлялося, США засуджують силовий розгін правоохоронцями мітингувальників у центрі Києва і закликають уряд України до поваги принципів свободи слова і свободи зібрань, йдеться в заяві посольства США в Україні.
Посол США в Україні Джеффрі Пайетт заявив, що Сполучені Штати застерігають українську владу від застосування сили проти мітингувальників у Києві і попереджають про серйозні наслідки для двосторонніх відносин у разі розгону Євромайдана.
Увечері 29 листопада учасники київської акції прийняли резолюцію, призначивши народний схід на полудень 1 грудня. Пікетникитакож зажадали відставки президента України Віктора Януковича і запропонували створити координаційну раду Євромайдана.
Сьогодні вночі, близько 4 ранку, беркутівці оточили площу, а потім силою витіснили мітингувальників. При цьому, як відзначають очевидці, силовики били всіх підряд.
Замість Сергія Льовочкіна адміністрацію президента очолить Віталій Захарченко. Про це вже повідомляють джерела «Радіо «Свобода» в МВС.

Місце міністра внутрішніх справ, своєю чергою, отримає Віктор Дубовик, який до цього працював першим заступником міністра внутрішніх справ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
віталій Показати IP 30 Листопада 2013 13:41
Всіх членів партії регіонів після приходу до Влади Демократичних сил в Україні потрібно піддати аналізу: а скільки шкоди зробив?!!!!
Изя Показати IP 30 Листопада 2013 13:46
Шото я не могу понять. Россия нас имеет, Евросоюз нас имеет и США нас уже тоже имеет. Все имеют, а мы к ним рвемся. Таки видно хорошо имеют, раз нам так нравится.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus