USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Прокуратура розслідує ймовірні зловживання посадовців Луцької міськради

21 Листопада 2016 17:51
Облаштування світлофору та заїзду до ділянки, де запланована скандальна забудова на вулиці Ковельській, 17, може виявитися корупційним діянням.

Про це стало відомо під час брифінгу представників Консультативної ради при прокуратурі Волинської області сьогодні, 21 листопада.

Так, член Консультативної ради Ігор Левчук повідомив, що слідчий відділ прокуратури області проводить розслідування в кримінальному провадженні відносно посадовців міської ради. Ті, ймовірно, діючи в інтересах третіх осіб, за відсутності містобудівної документації та дозволів, розпочали роботи щодо встановлення світлофорного об’єкту з облаштуванням з’їзду на перехресті вулиць Ковельської і Набережної в межах охоронної зони природного ландшафту історико-культурного заповідника «Старий Луцьк».

ЧИТАТИ ЩЕ: КОВЕЛЬСЬКА, 17: ЗАБУДОВУ ОХОРОННОЇ ЗОНИ ЗАПОВІДНИКА У ЛУЦЬКУ НАЗВАЛИ АБСУРДОМ

Фактично, каже він, за кошти міського бюджету влаштували заїзд до приватної земельної ділянки на вулиці Ковельській, 17, де планується скандальне будівництво. До слова, на забудову цієї ділянки у власників немає жодних документів, оскільки всі декларації про початок робіт скасовані. Отож, якщо хтось помітить працюючу техніку на ділянці, – може сміливо викликати правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
запит Показати IP 21 Листопада 2016 18:23
В Левчука все ймовірне. Тобто, за його теорією можна бути наполовину вагітним: "...може виявитись корупційним діянням", "...ймовірно". Можливо, в циганів на ринку погадати - розкинути карти на предмет: що було, що буде і чим серце заспокоїться? Коли сивий чоловік протре очі і перестане користуватись "матеріалами" з базару? Або, принаймні, щось скаже таке, в чому він твердо переконаний?
волинянка Показати IP 22 Листопада 2016 08:23
Ну що козл*ра доскакалася? Гнати в шию таких Йюльок з міської ради.
Волинянин Показати IP 22 Листопада 2016 08:27
Хто давав дозвіл на заїзд до ділянки? Прізвища, а ми далі самі зберемо на їх компромат без прокурора.
Циля Показати IP 22 Листопада 2016 10:11
Козлюра не доскакался. Пака шо. Бо інвестор. Таки надежда єсть шо доскачется. Бо скачет сильно. Бо депутат.
не чужий Показати IP 22 Листопада 2016 10:17
Думаю , що згодом все устаканиться : дуже гарно Козюра спілкуються з Троневичем, так мило щебечуть , що і знайомих не помічають. Ще трохи - то цілюватися будуть, як Брежнєв.
ухти то да Показати IP 23 Листопада 2016 09:43
а навіщо те болото ? хто скаже ?
Пугачов Показати IP 23 Листопада 2016 19:26
Без громадського руху нічого не буде, бо козлюда дав поркурватурі вже певно не одну а пять квартир ті все спихнутьна на архбудконтроль, а там бачили які хабарники сидятьна підписці, ті спихнуть на троневича а він за. До речі чогось всі мовчать що заповідник вже давно також підтримав цю забудову. І козлюра вийде знову сухим з води бо історики дозвіл вже дали залишився підпис архітекторів, які ждуть скільки він їм кашляне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus