USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку доопрацюють порядок прописки на дачах

25 Січня 2017 12:39
Проект порядку переведення дачних та садових будинків у житлові з присвоєнням їм адрес вирішили доопрацювати.

Про це йшлося під час 18 сесії Луцької міськради 25 січня.

Автор проекту рішення, член фракції «УКРОП» Микита Рабан повідомив, що просить зняти проект рішення з порядку денного для того, щоб доопрацювати документ та винести його на наступну сесію. Він повідомив, що провів консультації з начальником управління містобудування та архітектури та керівником юридичного управління, розглянувши процедуру, яка затверджена у Києві. Подібні порядки, з його слів, діють інших обласних центрах, наприклад, у Хмельницькому. Колапсу робота таких процедур не створила у жодному місті, а документ, з його слів, розроблений для того, щоб деталізувати та втілити в життя закон та постанову Кабміну, які вже діють, незалежно від того, чи хтось перебирає на себе повноваження Конституційного суду, коментуючи їхню законність.

Депутат наголосив, що рішення не політичне та, можливо, потребує доопрацювання. Так, планують включити ще один виконавчий орган міськради, ймовірно, департамент житлово-комунального господарства.

Нагадаємо, що проект порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у житлові будинки, мав на меті визначити конкретний виконавчий орган міської ради, що готуватиме на розгляд виконкому проекти рішень щодо переведення будинків та присвоєння їм адрес.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus