USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ветерани та сім'ї загиблих на Донбасі воїнів отримають житло: президент підписав указ

11 Вересня 2021 22:54
Президент України Володимир Зеленський підписав указ про поліпшення житлових умов ветеранів війни з Росією і сімей загиблих воїнів. Це також стосується родин загиблих учасників Революції Гідності.

Відповідний документ № 466/2021 оприлюднений на сайті глави держави. Він називається «Про деякі заходи щодо соціального захисту ветеранів війни, сімей загиблих, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави», пише Обозреватель.

Згідно з указом, уряд має вжити заходів для забезпечення соціального захисту зазначеної вище категорії громадян. Так, в бюджеті на 2022 рік у видатках необхідно передбачити компенсації на отримання житла.

Допомогу отримають ті, хто потребує поліпшення житлових умов:

- сім’ї загиблих, зниклих безвісти або померлих унаслідок поранення, одержаного під час участі в антитерористичній операції; осіб з інвалідністю I-II груп, отриманою внаслідок участі в АТО;

- внутрішньо переміщені особи, які брали безпосередню участь у захисті України від російської агресії;

- сім’ї учасників бойових дій на території інших держав, які загинули, зникли безвісти або померли внаслідок поранення, отриманого на території цих держав під час конфліктів; осіб з інвалідністю I-II груп з числа УБД на території інших держав;

- сім’ї загиблих учасників Революції Гідності, а також родин тих, кому посмертно присвоєно звання Героя України за участь у Революції Гідності; осіб з інвалідністю I-II груп, одержаною внаслідок подій під час Революції Гідності.

Також Зеленський заявив про необхідність затвердити державну програму забезпечення житлом зазначених в переліку осіб, яка буде діяти до 2025 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
В . Показати IP 11 Вересня 2021 23:19
Всё правильно.не такие это и больше для страны деньги а уважение к государству и гордость за родину ни какими деньгами не измериш
Анонім Показати IP 11 Вересня 2021 23:25
Відправляйте своїх синів і чоловіків на війну!
Брехня Показати IP 12 Вересня 2021 08:10
Людей з посвідченням майдану приблизно 10 тисяч , людей з посвідченням ато за даними держстату приблизно 1 міліон ,У Володимері пішла добра традиція служити цілими сімями та родинами з чотирьох членів сімї 3(три) атоших , хто їм дасть три безкоштовні квартири це не під силу навіть бюджету США не тільки нашому.Хіба підключать бюджет 95 кварталу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus