USD 40.53 40.90
  • USD 40.53 40.90
  • EUR 40.65 40.95
  • PLN 10.20 10.35

Анжеліка Рудницька - знову у Луцьку. ФОТО

20 Лютого 2013 17:06
Анжеліка Рудницька вдруге приїхала до Луцька – цього разу з презентацією власної книги «Біла зірка» про Оксану Білозір.

Сьогодні письменниця презентувала у Луцьку власну книгу «Біла зірка», що змальовує життєвий шлях народної артистки України та політичного діяча Оксани Білозір. Ознайомитись з виданням лучани мали змогу у Волинському краєзнавчому музеї.



Дійство проходило на фоні картин «Містерії літочислення», яку нещодавно презентувала Анжеліка у музеї. Також у залі була присутня і сама героїня книги - Оксана Білозір.



«Оксану можна сміливо назвати тричі народною: народна артистка України народний депутат, народний посол. Життя її не було легким і безхмарним. Воно переповнене болем та важкими спогадами. Надзвичайно хотілося донести це до людей. Я кажу собі постійно про те, що якби кожен, хто може писати, написав би книгу про свого земляка, то наші діти мали б на кого рівнятись», - розповідає Анжеліка Рудницька.



Сама ж співачка окремі моменти життя згадувала зі сльозами на очах:

«Я давно хотіла розповісти про своє життя щиру правду своєму народу. Не ту правду, яку подає жовта преса, не плітки, а ту, яка є насправді. Можливо вона не зовсім приємна…І не кожному можна відкритись. Але з Анжелікою ми землячки, тож їй я змогла вилити душу. А вона, в свою чергу, змогла написати чесно та щиро. Дякую їй за це».



Велику частину книги присвячено матері Оксани Білозір. Як розповіла автор книги, цей розділ їй дався найлегше.

«Хтось з родини обов’язково повинен написати книжку про свій рід, щоб дітям було що читати», - підвела підсумок героїня книги.



































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Александр Показати IP 20 Лютого 2013 17:28
Есть прекрасная басня И.А.Крылова "Кукушка и петух": "За что же, не боясь греха, Кукушка хвалит Петуха? За то, что хвалит он Кукушку".
Oleh Показати IP 20 Лютого 2013 17:28
juv y Lvovi huv za Bilozir . Spivachka tak sobi polituk niyakuy , ne varta takoyi yvagu.
Вася Показати IP 21 Лютого 2013 08:11
«Біля зірка» ... Це що???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus