USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Буккроссинг: по Волині подорожують книжки. ВІДЕО

10 Липня 2013 12:30
Ковельчанка Ольга Комісарик принесла книги з домашньої бібліотеки в піцерію: тут їх ідентифікують, записують координати власника і ставлять на буккросингову полицю. Звідси їх може взяти будь-хто з відвідувачів закладу, прочитати - і «відпустити» у подорож по світу, - інформує ТЦ Ковель.

Відстежувати рух книги власник може, наприклад, в інтернеті, отримуючи повідомлення на електронну поштову скриньку. Організатори такої полиці переконані: відтепер Ковель не буде на околиці світового руху буккроссерів.

Поки що на першій буккроссинговій полиці в Ковелі — понад тридцять книг. Серед них — світові бестселлери, збірки поезії та детективи. Читачі — переважно молодь - та, яка ще не втратила інтересу до книги.

Прочитавши книгу, ви не залишаєте її пилитися на полиці, а «відпускаєте», віддаєте наступному читачеві. Так, поступово світ перетвориться на одну велетенську бібліотеку, - мріють ковельські послідовники буккроссингу.

Чи приживеться книга серед відвідувачів піцерії? - питання спірне. Однак, ковельчани не проти, аби таких полиць у Ковелі стало більше.

Саме книги, кажуть активісти, роблять нас кращими та добрішими. Буккроссери відпускають їх без жодних зобов'язань перед власником. Ви можете завинити лише перед власною совістю, якщо залишите книгу в себе назавжди, так і не подарувавши радість спілкування з нею іншим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus