USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Як у Краматорську: окупанти заявили, що 8 травня «Україна вдарить Точкою-У по Волині та Львівщині»

8 Травня 2022 09:24
Міжвідомчий координаційний штаб РФ заявив, що 8 травня «українські військові обстріляють із комплексів Точка-У скупчення мирних людей у Львівській та Волинській областях».

«8 травня в ході Дня пам’яті та примирення в західних районах країни «київський режим» планує здійснити чергові витончені провокації із загибеллю мирних громадян для подальшого звинувачення ЗС Росії в невиборчих ракетних ударах», – заявили окупанти, пише Новое время.

Російські військові повідомили, що удари буде проведено Точкою-У «як це вже було зроблено на вокзалі в Краматорську», де окупанти атакували мирних людей.

Окупанти заявили, що «дані провокації українська влада готує зі схвалення західних кураторів».

8 квітня Росія завдала двох ракетних ударів по залізничному вокзалу в Краматорську, де сотні мирних жителів чекали на евакуаційні поїзди. Голова Донецької ОВ Павло Кириленко повідомив, що окупанти застосували касетні боєприпаси, вдаривши Точкою-У. Світ засудив дії росіян у Краматорську. За даними Кириленка, в результаті ракетного удару по вокзалу в Краматорську загинуло 52 особи, ще 109 отримали поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 8 Травня 2022 15:07
Точка У має дальність польоту 120 км.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus