USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Якість по-білоруськи. ДОСЛІДЖЕННЯ

26 Серпня 2013 19:00
Усі давно звикли до того, що Білорусь — країна жорстких рамок, де будь-який процес регламентований і виконується чітко за інструкцією. Кожен свідомий споживач радіє тому, що ці суворі принципи збереглися на виробництві продуктів харчування. Уже багато років і до сьогодення білоруські продукти беззаперечно вважаються одними з найбільш якісних та натуральних.

У чому секрет популярності білоруських товарів?
- Вимоги, що висуваються до продуктів, у жодному разі не відрізняються від тих, які встановлено виробникам у всьому СНД, а от якість завжди виявляється на голову вище. Чому так? Секрет полягає в системі контролю якості: збереження радянських стандартів принесло реально відчутну користь. Сьогодні в Білорусі сама ідея порушення ГОСТу не допускається та швидко присікається.

Уже не раз фахівці, які досліджували питання якості продуктів харчування, відзначали той факт, що білоруські вимоги до продуктів харчування досить жорсткі. Сувора система контролю харчової промисловості дозволяє білоруським продуктам утримувати позиції лідера в рейтингу найбільш натуральних. До речі, найбільшою популярністю в Україні користуються такі продукти харчопрому Білорусі, як: молоко, кефір, сир і, що найцікавіше, пиво.

Пивна гордість Білорусі


— Окреме місце в рейтингу популярних білоруських продуктів посідає пиво, виготовлене на пивзаводі «Оліварія». Це один із найстаріших заводів у Мінську, його історія розпочалася наприкінці XIX століття. Пивзавод неодноразово перемагав у профільних конкурсах як у Білорусі, так і за кордоном. Продукція «Оліварії» має низку нагород європейських та світових конкурсів, які в різні роки проводилися в США, Австралії, Бельгії.

Гордість заводу — пиво «Мінське Жигулівське» — із весни поточного року доступне й українським поціновувачам напою із хмелю та солоду. Слід зазначити, що його продають лише в Києві, Луцьку, Рівному, Тернопілі, Житомирі, Вінниці, Черкасах, Чернігові, Хмельницькому, Львові, Ужгороді, Івано-Франківську й Чернівцях.

«Мінське Жигулівське» зберегло не лише автентичний смак радянського «Жигулівського», а й суворі радянські стандарти якості.

У висновку
Чому варто повчитися у білорусів? Патріотизму. Сільськогосподарська країна повністю реалізовує свій потенціал завдяки вірі людей у себе і свій національний продукт. Наприклад, у Білорусі виробляється молока в 2,8 разу більше, ніж у ЄС, і велика частина продукції йде на експорт. А це означає лише одне — люди, які купують білоруські продукти, цінують якість.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 26 Серпня 2013 19:33
Це туфта. Продукти ,які привезли у трусах, не можуть бути якісними у спеку. У Бірорусі заводи на старій технології,яка не може виявити та знешкодити багато нових мікробів. В Україні всі молокопереробні заводи є сучасними,часто виготовленими в Європі. Білорусія -це савєтських лохотрон.
споживач до дідо Показати IP 27 Серпня 2013 09:01
лохотрон - це ваші сучасні заводи, бо вони можуть перетворити пальмову олію у молоко, сметану, масло, морозиво і т.д. а ці старі до таких викрутасів не пристосовані.
vilnyj Показати IP 26 Серпня 2013 20:02
Не так давно нас переконували, що українські продукти кращі від польських. Результат всім відомий. Тепер теж саме відбувається з білоруськими продуктами. Звичайна піар акція.
Василь Показати IP 26 Серпня 2013 20:28
Взяв недавно "Мінське Жигулівське" на пробу - бурда аналогічна нашій. Анітрохи не нагадує смак справжнього радянського Жигулівського.
Ковельчанин Показати IP 26 Серпня 2013 20:50
По пиву брехня. Воно є не лише в Луцьку. Є в Ковелі, ВВ, Нововолинську, Маневичах
Я Показати IP 26 Серпня 2013 21:06
ЧИТАЙТЕ ЭТИКЕТКУ СЗАДИ НА КОНТРЭТИКЕТКЕ ЧЕТКО НАПИСАНО ЧТО ДАННУЮ БОДЯГУ РАЗЛИВАЮТ НА ЛЬВОВСКОМ ПИВЗАВОДЕ. ЛЬВОВЯКИ ПРОСТО РЕШИЛИ СРУБИТЬ ДЕНЕГ НА МАЛОГРАМОТНЫХ!
іван Показати IP 27 Серпня 2013 00:20
Звичайна реклама бухла...
Кукуся Показати IP 27 Серпня 2013 09:27
Мені на ваше бухло наплювати з високої вежі. А от сметана білоруська справді хороша, на смак така, як у дитинстві, що була ще ,як ви презирливо називаете , за "совка".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus