USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

КІНОАФІША у Луцьку: розклад фільмів. ФОТО

1 Жовтня 2013 15:44
Від вівторка до вівторка у коінокомплексі Адреналіну: кіно та мільтфільми.

РОЗКЛАД

03.10 - 09.10
Червона Зала

ВСЕ ВКЛЮЧЕНО - прем’єра
Всё включено 2

Рік: 2013
Країна: Росія
Жанр: комедія
Рекомендовано для перегляду: з 12 років
Сюжет:
Коли приятель схожий на тебе як дві краплі води, тоді вже гріх не взяти участь у конкурсі двійників і не отримати легкі гроші. І хіба може перешкодити те, що заради цього треба летіти в Стамбул напередодні власного весілля?! Щоб довести майбутньому тестеві-олігарху, що він здатний подбати про його дочку, Андрій приховує від нареченої справжню мету своєї подорожі і відлітає до Туреччини. Тільки планам хлопця не судилося збутися, коли він зустрічає в Стамбулі старих ворогів і божевільних друзів. І ті, і інші перетворять турецький вояж Андрія в божевільний калейдоскоп пригод з ризиком для життя.

Сеанси: 09:55; 13:35;20:55


Metallica -прем’єра
Metallica: Through the Never

Рік: 2013
Країна: США
Жанр: пригоди, музика
Рекомендовано для перегляду: з 12 років
Сюжет:
Учасник технічної команди групи Metallica отримує завдання - привезти сумку, вміст якої необхідний групі для виступу. Супроводжуючи таємничу сумку, він потрапляє в неймовірні халепи. Картина являє собою суміш ігрового фільму і концерту.

Сеанси: 11:40;17:20


ГРАВІТАЦІЯ - прем’єра
Gravity

2013
США
Фантастика.
Сюжет:
Доктор Райан Стоун, блискучий фахівець у галузі медичного інжинірингу, відправляється у свою першу космічну місію під командуванням ветерана астронавтики Метта Ковальські, для якого цей політ - останній перед відставкою. Але під час, здавалося б, рутинної роботи за бортом трапляється катастрофа.

Шаттл знищений, а Стоун і Ковальські залишаються абсолютно одні, вони знаходяться в зв'язці один з одним, і все, що вони можуть, - це рухатися по орбіті в абсолютно чорному просторі без усякого зв'язку з Землею і будь-якої надії на порятунок.

Сеанси: 15:20;19:10



ПРИСТРАСТІ ДОН ЖУАНА прем’єра

Don Jon

Рік: 2013
Країна: США
Жанр: Комедія
Рекомендовано для перегляду: з 18 років

Сюжет:
Комічна історія сучасного ловеласа, який з кожної любовної пригоди змушений рятуватися втечею. Він ще не знає, що недалекий той час, коли йому все-таки доведеться стати розсудливим ...

Сеанси: 22:40

Синя зала


ШТУРМ БІЛОГО ДОМУ
White House Down

Рік: 2013
Країна: США
Жанр: Бойовик
Рекомендовано для перегляду: з 14 років
Сюжет:
Улітку 2013, режисер найгучніших і наймасштабніших проектів: «2012»,«Післязавтра» та «День незалежності» Роланд Емеріх вразить глядачів усього світу видовищним екшеном з бюджетом 150 мільйонів доларів і топовими
голівудськими зірками Ченінґом Татумом та Джеймі Фоксом у головних ролях.
Поліцейський Джон Кейл понад усе мріє працювати у таємній службі охоронцем президента, але отримує відмову. Щоб порадувати свою донечку, він бере її на прощальну прогулянку в Білий дім. Несподівано будівля опиняється в оточенні озброєного угрупування. В суцільному хаосі, де кожна хвилина на вагу золота, саме Джон виявляється єдиним, хто здатен урятувати президента, свою дочку і всю країну.

Сеанси: 09:50; 16:05

СЛІПА УДАЧА ПРЕМ'ЄРА

Runner Runner

Рік: 2013
Країна: США
Жанр: Бойовик, трилер, кримінал
Рекомендовано для перегляду: з 16 років

Сюжет:
Щоб оплачувати навчання в коледжі, Річі занурюється в світ азартних ігор он-лайн. Коли удача зраджує йому, він відправляється на Коста-Ріку, щоб помірятися силами з справжнім асом ігрового бізнесу. Той бачить у Річі споріднену душу і вводить його в свою гру. Але коли ступінь небезпеки зростає, а ставки досягають неймовірних висот, Річі раптом чітко розуміє, що його новий бос ось-ось зробить непоправне, і намагається помінятися з ним ролями.

Сеанси: 12:10; 14:20; 18:25; 20:10; 21:55

Срібна Зала

ЛІСОВІ ПРИГОДИ
Epic

Рік: 2013
Країна: США
Жанр: мультфільм, комедія, пригоди, сімейний
Рекомендовано для перегляду: без вікових обмежень
Сюжет:

Після довгої відсутності юна Мері Кетрін повертається в будинок, де відлюдником живе її батько, божевільний професор Бомба. Однак той зовсім не звертає уваги на дочку і одержимий лише однією ідеєю - вивчити прихований від сторонніх очей таємничий лісовий світ. Дівчина відмовляється вірити, що під ногами людства йде вічна боротьба між арміями, воюючими на сторонах добра і зла. Чудовим чином Мері Кетрін зменшується в розмірах і знайомиться з малими воїнами. Тепер від неї залежить порятунок не тільки чарівного лісового, а й реального людського світу ...

Сеанси:09:20


ВРЯТУВАТИ ЗЕМЛЮ
Echo Planet

Рік: 2012
Країна: ТаЇланд
Жанр: мультфільм, комедія, пригоди, сімейний
Рекомендовано для перегляду: без вікових обмежень
Сюжет:
Простий американський хлопчик, Семуел Джонсон молодший, вступив до бойскаутів і пропав під час походу. Правда, він син президента, так що він не може пропасти просто так - і обов'язково знайде вихід. Сем провалився крізь землю і опинився на протилежному кінці світу - в непрохідних джунглях. Саме там його чекає страшна звістка - через те, що люди перестали берегти Землю наша планета в небезпеці і лише він може її врятувати. А допомагати йому в цій нелегкій справі буде безстрашна Нарва зі своїм братом. Друзів чекають незвичайні пригоди і практично нереальне завдання - Врятувати Землю, коли проти тебе весь світ.

Сеанси : 11:05;

ХОЧУ ЯК БРІДЖИТ
Joséphine

Рік: 2013
Країна: Франція
Жанр: Комедія
Рекомендовано для перегляду: з 14 років
Сюжет:
Жозефіні майже тридцять і в неї велика попа, яка, на її думку, є головною причиною відсутності особистого життя. Дівчина відчайдушно намагається боротися зі своєю п'ятою точкою ліпосакціями і антицелюлітними мочалками, але все марно. Єдиною втіхою є те, що вона живе з Бредом Піттом, - саме так звуть її кота. Але останньою краплею стане звістка про те, що її сестра виходить заміж. Не в силах змиритися з тим, що всі навколо знайшли собі половинок, Жозефіна придумує роман з бразильським хірургом, до якого вона нібито відлітає за океан. І ця маленька легенда перетворює її життя на велику пригоду зі щасливим кінцем.

Сеанси:18:35;

ЛЮБОВ ЗА РЕЦЕПТОМ
Menú degustació

Рік: 2013
Країна: Іспанія
Жанр: Комедія, мелодрама.
Рекомендовано для перегляду: з 16 років
Сюжет:
Минув рік відтоді, як Марк і Рейчел забронювали столик в одному з кращих ресторанів Іспанії, розташованому прямо на березі Середземного моря. І ось нарешті вони запрошені! Мало того, день їх відвідування стане останнім днем роботи ресторану, який господарі вирішили закрити, щоб відкрити ресторан в Токіо. Так що пропустити таку унікальну подію було б просто злочином. Але справа в тому, що за цей рік пара встигла розлучитися. Марк залишився працювати в Барселоні, а Рейчел переїхала в Нью-Йорк. Не дивлячись на це, вони все ж вирішують зустрітися один з одним знову, всього на один вечір, який стане самим неймовірним і незабутнім не лише для них, але і для інших гостей ресторану.

Сеанси: 22:25:

ВЕСЕЛА СІМЕЙКА
The Croods

Рік: 2013
Країна: Сша
Жанр: мультфільм, фентезі, комедія
Рекомендовано для перегляду: без вікових обмежень

Сюжет: Землетрус знищив будинок доісторичної сім'ї, і тепер цій сімейці доведеться шукати інше місце для життя. А навколо новий і небезпечний світ! Їм на допомогу приходить молодий кочівник Малой, сучасні погляди якого наштовхуються на консервативність голови сім'ї -Груга. Але тільки разом вони зможуть вижити і досягти своєї мети ...


Сеанси : 12;55

ІВАН СИЛА -прем’єра

Рік: 2013
Країна: Україна
Жанр: пригоди
Рекомендовано для перегляду: без вікових обмежень

Сюжет: Прототипом головного героя фільму став цирковий український силач Іван Фірцак, якого в 1928 році визнали найсильнішою людиною планети. На піку своєї кар'єри в 1928 році він припинив виступати за кордоном і повернувся на батьківщину. Фільм відтворює окремі сторінки життя молодого Івана.

Сеанси : 16:35; 20:25

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus